keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Helteinen sunnuntai


Viime sunnuntaina suuntasin ystäväni kanssa Hietsun kirppikselle. Päivä oli todella lämmin ja jo heti ovesta ulos lähtiessa tunsin, että päällä oli liikaa vaatetta. Siinä vaiheessa oli tyydyttävä päällä oleviin vaatteisiin, sillä olin jo valmiiksi myöhässä. Yleensä ajoissa lähteminen, vasinkin aamuisin tuntuu todella todella vaikealta asialta. Harvoin kuitenkaan tulee oltua myöhässä mistään, vaikka se välillä liippaakin läheltä. 

Porukkaa oli saapunut kirpparille paljon, mutta silti tilaa oli riittävästi silmäillä myyntipöytien tarjontaa. En ole varsinaisesti mikään kirppari-ihminen, mutta tästä voisi kyllä ottaa ihan tavan. Viimeiset muistot kirpputorilta menevät ala-asteelle, kun olin myymässä pois vanhoja leluja ja muuta tavaraa ystäväni kanssa. Siitä on siis todella aikaa!
Samalla reissulla kävimme pyörähtämässä myös kauppahallissa ja ihastelimme sen tarjontaa. Tuoreita kasviksia, marjoja ja sieniä oli runsaasti tarjolla.


Kävimme haukkaamassa välipalaa täällä.
Kirpparilta tarttui mukaan kaulakoru. :)


Tarkoitus olisi mennä jossain vaiheessa myymään omia vaatteita myös johonkin kirppikselle, mutta ainakaan vielä en ole saanut aikaiseksi. Tämä suunitelma on ollut päässä jo monet vuodet. ;)
Share:

Ei kommentteja

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig