torstai 4. heinäkuuta 2013

Kesäistä kosmetiikkaa


Kesällä aurinko paahtaa ja lämpöasteet kohoavat korkealle. Iho ruskettuu tai vähintäänkin päivettyy, vaikka aurinkoa ei varsinaisesti edes hamstraisi tunti tolkulla. Kosmetiikkatuotteet, joita talvella tulee käytettyä eivät välttämättä sovellukkaan kesä helteisiin.

Viime kesänä tutustuin ensimmäistä kertaa aurinkosuoja-öljyyn. Sitä on helppo suihkia vartalolle, eikä siitä jää valkoista kerrosta iholle niin kuin monista paksuista aurinkovoiteista. L´orealin  Sublime Sun-aurinko-suojaöljy on tullut markkinoille toukokuussa. Se suojaa ihoa auringolta (SK 15/20) eikä jätä ihoa rasvaisen tuntuiseksi. Tuoksu on miellyttävä, aika tavallinen aurinkorasvamainen jonka tuoksusta tulee aina kesä mieleen.

Auringonoton jälkeen on hyvä levittää iholle After Sun-voidetta. Sublime Sun-Arfter Sun on kevyt emulsio, joks imeytyy nopeasti eikä tahmaa. Rusketuskin pysyy pidempään tasaisena ja kauniina kun ihoa hoitaa hyvin auringon oton jälkeenkin. Voiteesta jää pientä hohtoa iholle, josta ainakin itse pidän kovasti.


Untitled #19

Untitled #20Kesällä tykkään käyttää kevyempää meikkipohjaa kuin talvella. Ihon väri on ruskettuneempi, eikä siinä näy kaikki virheet niin selvästi.Valitettavasti oma iho on tällä hetkellä huonossa kunnossa (aknea), eli jotain peittoa kuitenkin iholleni haluan laittaa.

 Maybelinen Dream Pure BB-voide on tarkoitettu normaalille ja rasvoittuvalle iholle. Se auttaa vähentämään epäpuhtauksia, häivyttää ihon pieniä virheitä, mukautuu ihon sävyyn, pienentää ihohuokosia, vähentää punaisuutta, sk 15, kosteuttaa sekä silottaa. Eli kaikki mitä toivoa saattaa samassa tuotteessa!

Untitled #21Tavallisessa päivämeikissä olen tottunut käyttämään melko nudea sävyä huulissa. Välillä kuitenkin vaihtelu virkistää ja huuliin tekee mieli kokeilla kirkkaampia värejä. Kun huulia korostaa enemmän, niin silmämeikkiin ei välttämättä tarvitse panosta niin paljoa!

L´orealin Glam Shine Balmy Glossille on tullut neljä eksoottisten hedelmien inspiroivaa sävyä. Sävyt ovat tulleet myyntiin nyt heinäkuussa ja ovat saatavilla vain rajoitetun ajan! Glam Shine Balmy Gloss-huulikiilto on helppo levittää ja se sisältää kosteuttavia kukista peräisin olevia vahoja. Sorbettivärejä on siis neljä erilaista. Onnistuin jo hukkaamaan yhden, joka oli lisäksi vielä oma suosikki. Toivottavasti löytyy!


Untitled #22
Kesäiseen silmämeikkiin on tullut nyt myös uutuutena Maybellinelta kaksi Color Shock-maskaraa. Katseeseen saa shokeeraavuutta sävyillä Navy, laivastonsininen sekä Teal, sinivihreä. Värillistä maskaraa voi levittää joko pelkästään tai mustan maskaran päälle ripsien päihin. Tavalliseenkin arkimeikkiin saa kivaa vaihtelua näillä väreillä.

Nyt siis uusia meikkityylejä kokeilemaan kesän kunniaksi! Tänään voisin sipaista vähän vaikka laivastonsinistä ripsiin. ;)


 Share:

Ei kommentteja

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig