tiistai 2. heinäkuuta 2013

Kesäkenkiä


Nyt kun taas säät ovat lämmenneet ja aurinkokin on paistellut kauniisti, niin hameiden ja mekkojen käyttö on lisääntynyt kummasti. Nyt olenkin etsiskellyt uusia sopivia kenkiä kesämekkojen kanssa käytettäväksi.

Tiistaisella shoppailureissulla kokeilinkin alla olevia UGG:in kiilakorkosandaaleja ja kieltämättä ne jäivät kummittelemaan mieleeni. Ihanan ulkonäön lisäksi ne tuntuivat jalassa mitä mukavemmilta. Myyjäkin kehui kaupassa niiden mukavuutta jaloissa. Voisin kuvitellä, että nämä pehmeät nauhat eivät ainakaan hankaa jalassa ikävästi kuumemmallakaan säällä.

Selailin eri nettikauppoja ja tieni eksyi Spartoo:hon. Siellä nämä ihanuudet olivatkin tällä hetkellä 30% alennuksella!

 


Näiden kenkien lisäksi löytyi paljon myös muita suosikkeja joilla olisi enemmän kuin paljon käyttöä kesällä. Osa oli alennettuja ja osa ihan uutuuksia. 
Jonak sandaalitArkikäytössä tykkään käyttää mielummin tasapohjaisia kenkiä kuin mitään liian korkeita korkoja. Balleriinat käyvät joka paikassa mutta myös kepeät sandaalit tuovat vaihtelua pukeutumiseen. Lisäksi helteellä sandaalit ovat mukavemmat jalassa kuin balleriinat.

 
Marc O´Polo sandaalit


Näihin Carvelan korkkareihin ihastuin heti kun ne näin Spartoossa. Malli ja väri iskevät kyllä ihan kympillä. Mitäs mieltä itse olet näistä?


Carvela korkokengät


Rannalle ja muihin kesäisiin menoihin joissa vesi saattaa roiskua rantasandaalit ovat ehdottomat.

 Löysin myös laajan valikoiman Guessin kenkiä joita voit kurkata lisää täältä. Tässä muutamat omat suosikit.
 
Guessin uudet balleriinat Kauniita kenkiähän nämä kaikki ovat eikä niitä voi olla koskaan liikaa! Löytyikö joukosta omaa suosikki paria?
Toteutettu yhteistyössä Spartoon kanssa.
Share:

Ei kommentteja

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig