sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

Perjantai ja kadonnut huulikiiltoHarmittelin täällä aikaisemmin, kun olin onnistunut hukkaamaan suosikki sävyni Glam Shine-huulikiilloista. Kerran olin kerennyt kyseistä väriä kokeilemaan kun se jo olikin mystisesti kadonnut. Seuraavana päivänä onnekseni tämän kiillon löysinkin töistä sohvan alta pölyttymässä.

 Tällä viikolla olen muutenkin hukkaillut tavaroita kuten aurinkolasit, sakset, lisää meikkejä...osan tavaroista olen jo löytänyt ja osa on vieläkin kadoksissa! Ehkäpä lämmin sää on saattanut sekoittaa pääni tai on myönnettävä, että olen ehkä toisinaan hajamielinen.
Tällä hetkellä päivämeikissä olen käyttänyt näitä tuotteita. Iltamenoihin olen tehnyt varjostuksista hieman tummemmat. Näiden lisäksi olen tehnyt eye liner-rajauksen  ja tottakai meikkipohjan aurinkopuuterin kera.


 Cliniquen vaaleanpunainen luomiväri sopii hyvin tummenmankin luomivärin pariksi. Kokonaisuudesta tulee luonnollisempi ja pehmeämpi kuin vitivalkoisen luomivärin kanssa.


Perjantaina töiden jälkeen lähdin vielä muutaman ihanaisen ystäväni kanssa terassille istuskelemaan. Koko perjantainen päivähän oli todella hiostavaa ja lämmintä. Töissä sen varsinkin huomasi, kun juoksentelin kiireessä paikasta toiseen. Illalla kuitenkin aurinko meni pilveen ja tuulikin alkoi yltymään. Shortsit tuntuivatkin jo vähän vilpoisilta auringon hävitessä pilvien taakse. Suomen kesä on aina Suomen kesä, eli koskaan ei voi tietää mihin päin sää muuttuu. Hyvä olisi siis kantaa laukussa aina mukana sateenvarjoa, aurinkolaseja, pitkähihaista neuletta/takkia ja vaikka huivia jos aurinko porottaa tai tuuli kylmettää. :)
Valkoinen paita on löytö CashCow:sta.


Share:

Ei kommentteja

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig