torstai 25. heinäkuuta 2013

Tallinna Vol. 2Yleensä aina kun käyn Tallinnassa, niin tulee käytyä melko samoissa kaupoissa ja paikoissa. Päivän mittaisella reissulla ei tietysti aikakaan anna periksi lähteä pidemmälle pyöriskelemään, mutta tälläkään kertaa ei juuri pidemmälle lähdetty normaalista ympyrästä. Kyllä joskus varmasti vielä. ;)

 Yleisimmät kaupat missä tulee käytyä ovat Bershka, Viru Keskuksen kaupat sekä Foorumissa sijaitseva Morgan. Vaatteita tarttui lauantain ostoskierrokselta mukaan muutama pussukka ja suurin osa olikin juuri Morganista. Niin kuin täällä Suomessa, niin nyt myös naapurimaassa sattui olemaan parhaat kesän alennusmyynnit käynnissä. Kosmetiikkaa tuli myös hankittua laivan Tax Freesta sekä Kaubamajasta. Huomasin, että esimerkiksi Diorin puuteri oli Virossa 45 euroa kun taas Suomessa sen hinta kohoaa 57 euroon. Lisää uusista kosmetiikka tuotteista tulossa vielä.


Keskustassa pyöriskelyä lauantaina.

 Ilma oli mitä kesäisin. Syötiin lounas puistossa.

Illalla käveltiin vanhaan kaupunkiin.


Illalliseksi syötiin kunnon piffit.


Ihana aamu.

Ja ihana aamupala. ;)
Uusi mekko Zarasta.


Share:

2 kommenttia

Anonyymi kirjoitti...

Tallinna on hieno ja kaunis paikka. Tallinnassa on uskallettu rakentaa korkeita pilvenpiirtäjiä, toisin kuin Helsingissä, jossa talot eivät saa ylittää lähistöllä olevien puiden korkeutta. Siksi Helsinki on niin masentavan näköinen kaupunki kaikkine "navetta-arkkitehtuurineen".

Sanna/Beauty Box kirjoitti...

Kyllä Tallinna on kaunis ja varsinkin se vanha kaupunki. Ehkä tännekin vielä joskus tulevaisuudessa saa rakentaa pilvenpiirtäjiä. :)

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig