keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

TallinnassaRentouttava viikonloppu Tallinnassa on nyt harmiksi jo takanapäin. Kuitenkin voi sanoa, että hauskaa oli ja uudestaankin varmasti tulee taas mentyä ja nimenomaan hotelliin yöksi kuin laivalle. En ole aikaisemmin Tallinnassa yöpynyt hotellissa. Nyt oltiin ihan vain yksi yö joten viikonloppu meni ihan hurahtaen. Pari yötä voisi olla ehkä sopivampi aika, varsinkin näin kesällä kun ulkona on mukavampi liikuskella. 

Hotelli jossa yövyimme oli Tallink City Hotel. Mennessä ei oikeastaan ollut minkäänlaisia odotuksia, mutta paikalle tullessa yllätyin todella positiivisesti. Ensiksikin hotelli sijaitsee aivan Viru keskuksen vieressä eli todella keskeisellä paikalla Tallinnan keskustassa. Hotelli vaikutti melko uudelta ja freessiltä. Sisustus oli kauniin selkeää ja modernia. Hotellissa oli lisäksi ravintola, yökerho, kauneuskeskus, kuntosali sekä sauna.

Huoneemme sijaitsi kymmenennessä kerroksessa. Heti kun tulimme sisälle huoneeseen, niin ensimmäisenä pääsi ihailemaan maisemia Tallinnan yllä. Ikkunat olivat isot; lattiasta kattoon eikä huoneessa ollut kokolattiamattoa. Jes! Sitä jos mitä osaan vihata yli kaiken.


Isojen ikkunoiden lisäksi rakastuin huoneessa makuuhuoneeseen. Tai oikestaan makuuhuoneen sänkyyn. Se oli iso, pehmeä ja sängynpääty oli aivan ihana. Haluan ehdottomasti samanlaisen myös meille kotiin. Makuuhuoneessa oli myös ihanan iso vaatekaappi ja telkkari, jota tosin ei keretty pienen pyrähdyksen aikana kertaakaan katsomaan. Toppi ja hame ovat kummatkin Gina Tricotista. Olenko nykyään joku GT:n suurkuluttaja kenties? :D


Share:

Ei kommentteja

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig