perjantai 26. heinäkuuta 2013

Uutta kosmetiikkaa & ARVONTA


Sain muutama päivä sitten kokeiltavaksi tuotteita ILUshop.com:ista. Heidän valikoimiinsa kuuluu paljon kauneudenhoitotuotteita sekä -välineitä mm. laaja valikoima Vanedon kasvonaamioita sekä White Lotuksen ihonhoitotuotteita. Itse iskin silmäni ensimmäisenä hampaiden valkaisu tuotteisiin sekä itseruskettaviin. Myös kasvonaamiot olivat houkuttelevia. :)


Näitä tuotteita pääsin testailemaan...

Ihanaa, maailma ei olekaan täynnä ällöttävän hajuisia, tahmaavia itseruskettavia voiteita! Yllätyin taas jälleen positiivisesti kokeiltuani tätä Cougarin rusketusvoidetta. Tuoksu oli hyvin mieto ja koostumukseltaan voide tuntui melko kuivalta. Levitin voiteen illalla ja aamulla iholla oli kaunis rusketuksen hehku ilman sitä keltaista efektiä tai tyhmän näköisiä läikkiä. INCI-listaa tutkaillessa huomasin että voiteessa on käytetty mm. jojoba öljyä, auringonkukka öljyä, kaakao öljyä, argan öljyä sekä aloe veraa. Rusketuksen lisäksi voide suojaa ja kosteuttaa kuivaa ihoa. Tällä voiteella voi hyvin jatkaa kesän rusketusta myös pidemmälle syksyyn...ja sen teenkin!
Todella harvoin, jopa yllättävänkin harvoin kävelen kauppaan ostamaan kasvonaamiota. Itseasiassa yhtä ainutta naamiota on tullut elämäni aikana hankittua ja sitäkään ei kovin usein ole ostellut. Hassua, kun muuten olen kosmetiikan suurkuluttaja.

 Kokeilin Vanedon kultanaamiota iltasella ja olo oli hetken kuin spa-hoidossa. Naamion vaikutusaika on parikymmentä minuuttia, joten tällä välillähän voisi laittaa vaikka jalat kuumaan kylpyyn ja ottaa vaikka pienet kauneusunet. Naamiot ovat yksittäipakattuja eivätkä tahraa koko kylppäriä toisin kuin tämä ennen käyttämäni naamio. ;) Ihosta tuli sileä ja pehmoinen. Keväällä kävin valkaisemassa hampaani kauniin vaaleiksi. Nyt kuukausia myöhemmin, litroittain kahvia juoneena ja kiloittain mustikoita syöneenä voin sanoa, että ihana kirkkaus on taas hävinnyt hampaista. Halusin kokeilla jotain pika ratkaisua kotona, joten tilasin tämän Cougarin hampaiden valkaisu kynän.

 Ensimmäisen käyttökerran jälkeen (muutaman tunnin sessio) hampaat todella kirkastuivat jonkin verran. Tuote on geelimäistä ja sitä levitettään hampaille joko kahden tunnin ajan 15 minuutin välein tai 3-4 kertaa päivässä viikon ajan. Maku on mieto eikä hampaita edes vihlonut. :) Itsellä ei ole aiempaa kokemusta kotona käytettävistä hampaiden valkaisu tuotteista, mutta tästä ainakin pidin.Sitten vielä paras uutinen, nimittäin nyt sinulla yhdellä onnekkaalla on mahdollisuus voittaa Cougar Deluxe hampaiden valkaisupaketti (arvo 59,00).
Cougar Deluxe Kit hampaiden valkaisupaketti sisältää 28 valkaisuliuskaa(14 päivän tarve). Paketissa on mukana myös alumiininen matkakotelo, joten voit ottaa hampaidenvalkaisuliuskat mukaan missä ikinä liikutkin.

Cougar  Deluxe peroksiditon hampaidenvalkaisupaketti on alan parhaiden asiantuntijoiden suunnittelema. Liuskat ovat helppokäyttöisiä ja niiden teho ja turvallisuus on kliinisesti todistettu. Sisällyttämällä valkaisuliuskat osaksi päivittäistä suuhygieniarutiinia, saat jopa kymmenen sävyä valkoisemman hymyn 14 päivän käytön jälkeen.

Tuote ei sisällä vetyperoksidia ja täyttää kaikki EU:n lainsäädöntöasetukset. Takaamme täysin turvallisen hampaidenvalkaisun!

Arvontaan voit käydä osallistumassa täällä täyttämässä yhteystietosi. Käy samalla myös tykkäämässä Facebookissa ILUshop.com:ista.


Onnea Beauty Box-arvontaan!

(Arvonta suoritetaan keskiviikkona 31.7 klo.12.00) Ilmoitan voittajalle henkilökohtaisesti. :)Share:

Ei kommentteja

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig