perjantai 16. elokuuta 2013

BalleriinatParisen viikkoa sitten murehdin vielä vanhojen kuluneiden balleriinojen kanssa ja haaveilin uusista napakoista yksilöistä, jotka pysyisivät edes kunnolla jalassa. Tilasin tuolloin uudet kengät Spartoon ale:sta 30% halvemmalla alkuperäisestä hinnasta. Tiistaina hain iloisena paketin lähikaupasta ja kiikutin sen innoissani kotiin.

 Kun pääsin kokeilemaan ensi kertaa kenkiä, niin olin vielä enemmän iloinen, sillä ne istuivat jalkaan todella hyvin ja tuntuivat mukavan pehmoisilta. Välillä balleriinojen kohdalla huomaa samantien jo kokeilu vaiheessa, että ne eivät istu tai tuntuvat jotenkin kovalta jalassa. Vielä pahempi on jos uudet balleriinat ovat jo ostettu ja kiikutettu kotiin, käytetty pari kertaa kun huomaakin, että kerta toisensa jälkeen ne hankaavat. Näin minulle kävi viimeksi, kun hankin uudet balleriinat Vähiin on jäänyt niiden kenkien käyttökerrat, harmi!
Nämä kengät olivat onneksi tällä kertaa ihan nappiostos. :)Balleriinat merkiltä Guess


En ole vielä päässyt kävelemään ulkona näiden söpöläisten kanssa, kun tuo sateen pahanen on kiusannut viime päivät. Toivotaan että aurinko alkaa paistelemaan viikonloppuna, jotta saan nämä uutukaiset vihdoin käyttöön. Vanhat kengät ovat kastuneetkin toden teolla, kun vettä on tullut taivaan täydeltä, enkä ole tajunnut vaihtaa balleriinoja vaikka ihan perinteisiin kumppareihin. Pelkään jo etukäteen, että jos yhtäkkiä alkaakin satamaan ja kävelen näiden kanssa jossain mutaisella hiekkatiellä niin mitä teen. Lähdenkö jatkamaan matkaa käsin, jotta kengät eivät vain kastuisi ja menisi pilalle? :)


 Rentouttavaa viikonloppua!
Share:

2 kommenttia

Noora kirjoitti...

Mulla on kans yhdet Guessin ballerinat, jotka ovat jalkaan aivan mielettömän hyvät! ♥ Ja tuollaisia kaunokaisia kannattaakin kuralätäköiltä suojella! :)

Sanna/Beauty Box kirjoitti...

Jep, ovat kyllä hyvät jalkaan. :)

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig