maanantai 12. elokuuta 2013

Lait de Beaute-arvonta


LdB:n deodorantit uudistuivat kesän kynnyksellä. Olen päässyt testailemaan näitä ihanan tuoksuisia  uutuuksia. Vitalizing Sweet Pea & Silk, Energizin Peach & Mandarin sekä Hydra Sensitive Apple & Aloe Vera ovat nyt riittoisina 60ml:n pakkauksina. Deo-sarjassa on nyt myös hellästi hoitava Soft Touch-koostumus.

 Jokaiseen tuoksuun on myös oma suihkusaippua sekä vartalovoide kokonaisvaltaiseen vartalonhoitoon. Tuoksut ovat hyvin raikkaita ja miellyttäviä, eivät lainkaan liian voimakkaita.Yleensä kaupassa valitessa deodoranttia nappaan aina jostain kumman syystä pinkki korkkisen putkilon. Nyt kuitenkin LdB:n dödöjä testaillessa ykköseksi nousi oranssi korkkinen Peach & Mandarin deodorantti. Toki muissakin väreissä tuoksut ovat hurmaavia.


 Ihanan värikkäiden korkkien alle kätkeytyy kolme valloittavaa tuoksua ja vaihtoehdot eri ihotyypeille ja tunnelmiin.

Vitalizin Sweet Pea & Silk hellii aisteja ja piristää mieltä. Se sisältää silkkiuutetta, joka kosteuttaa ihon pehmeäksi. 

Energizin Peach & Mandarin sisältää mandariiniuutetta ja kasviöljyjä. Se sisältää mieltä virkistävää mandariinia, persikkaa ja appelsiinia. Tämä deodorantti antaa iholle energiaa sekä kosteutta.

Hydra Sensitive Apple & Aloe Vera sisältää Canola-öljyä sekä aloe veraa, jotka rauhoittavat herkkää ihoa. Provitamiini B5 ja E-vitamiini suojaa ihoa ulkoisilta rasituksilta. Hydra Sensitive tuoksuu miedosti piristävälle omenalle ja jasmiinille. Sopii erityisesti herkälle iholle.Ihoa hoitavat ja kosteuttavat vartalovoiteet sopivat hyvin yhteen oman suosikki deodorantin kanssa.


Suihkusaippuoista löytyy myös omat tuotteet herkälle- ja normaalille iholle.
Haluaisitko sinä kokeiltavaksesi pinkin sekä vihreän lahjaboksin, joka sisältää deodorantin, suihkusaippuan sekä kosteusvoiteen? :)

Jättämällä kommentin tämän postauksen kommenttiboksiin osallistut kilpailuun. Koska dödö on parhaiten pelastanut sinut (milloin, miten ja missä tilanteessa)? 

Aikaa osallistua kisaan on sunnuntaihin 18.8 22.00 saakka.

 Muista jättää myös sähköpostiosoitteesi, jotta pystyn ilmoittamaan voittajalle. Kaksi onnekasta saa palkinnoksi vihreän sekä pinkin lahjaboksin.

Onnea kaikille kisaan!


P.s. Nämä dödöt ovat kyllä pelastaneet minut monena helteisenä päivänä tänä kesänä. ;)


Huom! Julkaisen vastauksia omassa postauksessa, joten kenenkään sähköpostiosoitetta ei julkaista muiden näkyville.


Share:

1 kommentti

Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig