tiistai 20. elokuuta 2013

LdB-arvonnan voittajat


Viime viikolla täällä blogissani pyöri LdB-arvonta, johon pystyi osallistumaan kertomalla Koska dödö on parhaiten pelastanut sinut (milloin, miten ja missä tilanteessa)?

Vastauksia tuli oikein mukavasti, tässä kertomuksia kun dödö on tullut todella tarpeeseen:


"Heh, dödö pelasti ainakin pari tärkeää tapaamista alkukesästä. Olisi ollut kamalaa olla paikalla hienhajuisena kesähelteillä."

 "Dödö on pelastanut kuumat hellepäivät, ettei ole tarvinut sitten tuoksua hieltä :D"

"Arvontaan mukaan :) Ilman dödöä ei liikunnan jälkeen voisi kiireellä koskaan suunnata mihinkään. (jos ei siis suihkuun heti pääse)"


"Viimeisin dödö-pelastus on parin viikon takaa kun syöksyin hikisen työpäivän päätteeksi päiväkodin kautta treffeille särkänniemeen ;)"


"Dödö pelastaa ihan kaikki päivät, niin arkiset kuin juhlavammatkin! :)"


 "Vaikea mitään yksittäistä tilannetta sanoa missä dödö olisi pelastanut, kun dödön käyttö kuuluu joka päiväisiin rutiineihin. Jos joskus unohtuisi, niin sitten kyllä olisi pulassa :D"

 "Dödö on pelastanut minut hikisen lomaviikon aikana pari kertaa Istanbulin ruuhkaisissa busseissa.""Hankala sanoa mitään tiettyä tilannetta, koska dödö oisi mut pelastanut. Siis sehän pelastaa mut joka päivä arkisten askareiden parissa! :) Oon sellasta sorttia, että mulla on valitettavasti melkein kokoajan hiki päällä. Tän vuoksi dödön on ehdottomasti oltava tooosi hyvä ja sitä on vaan muistettava laittaa aina. :)"

 "Ihana arvonta! Dödö nyt pelastaa ihan jokaisen arkipäivän, ilman sitä olisi epävarma olo :D varmaan eniten silloin, kun on joku valkoinen kauluspaita, jossa hikiläntit näkyisivät heti."

 "Sanotaan vaikka että dödö on pelastanut minut ruuhkaisessa raitiovaunussa helteisenä kesäkuuna, matkalla töihin. :)"

 "Jumppatunnin tai zumbatunnin jälkeen on mukavaa mennä suihkuun ja sen jälkeen dödöä kainaloon!"


"Tänä kesänä kyllä erityisesti monia kertoja! Ei tule mitään kovin erikoisia tilanteita mieleen, mutta monesti kun on joutunut juoksemaan koko päivän millon mihinkin, niin kyllä sitä kiittää, että on dödöt keksitty hah:D"

"Sanotaan vaikka että dödö on pelastanut minut ruuhkaisessa raitiovaunussa helteisenä kesäkuuna, matkalla töihin. :)"

 "Mukana ollaan kilpailussa, mulla on joskus nuorempana ollut tuon merkin kosteusvoidetta ja muistan edelleen sen ihanan tuoksun. En olekaan huomannut että nuo ovat kaupoissa myynnissä!:) Dödö on pelastanut parhaiten varmaankin työhaastattelussa ollessani alkukesästä. Vaikka sisäilmakin oli todella kuuma, niin ei hikiläikkiä eikä pahaa hajua. Dödö on ehdoton jokapäivän pelastaja!"

 "Viimeksi eilen oli dödöstä iloa kun saavuin reissusta kotiin kullan luo. Pitkä lenkki laukun kanssa teki tehtävänsä ja hiki olisi haissut ilman dödöä! :D"Kaikki vastaukset olivat aivan mahtavia! Dödö tosiaan pelastaa monen päivän ja ilman sitä olo on helposti epävarma eikä todellakaan raikas. Vaikean valinnan tehtyäni ja mietittyäni valitsin kaksi voittaja vastausta:

"Ehdottomasti sellaisina kuumina koepäivinä jolloin hikoiltiin luokassa kesän kynnyksellä pähkäillen kaiken maailman matematiikan yhtälöitä tai biologian risteytyksiä!"

 "Olin menossa tärkeään työtapaamiseen ja matkalla tajusin, että olin unohtanut kokonaan laittaa deodoranttia. Kotiinpaluulle ei ollut enää aikaa. Päätin luottaa tuuriini, että joltain löytyisi dödö. Kollegani pelasti minut taas kerran pulasta, mutta jatkossa kuljetan joka laukussa mukana varalta dödöä. ;) Kivideodoranttia haluaisin kokeilla joskus!"
Laitoin voittajille sähköpostia. Kiitos vielä kaikille osallistujille! :)

 Voittajille lähtee kuvissa olevat lahjaboksit.
Share:

Ei kommentteja

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig