perjantai 2. elokuuta 2013

Pakettia odotellessa


Viime päivinä ovat vanhat balleriinat tosissaan alkaneet tympäisemään itseäni. Ulkomuoto on alkanut olemaan niissä (muutamissakin) jo melko kehno, ja pysyvyys jaloissakin aika heikkoa. Esimerkiksi istuessani balleriinat tipahtavat helposti kokonaan jalasta pois, se kun ei ole kovin imartelevaa jos olen vaikka istumassa ravintolassa. Ei ole mukava hypellä syövien ihmisten seassa ilman kenkiä vain koska ne eivät pysy jalassa. 

Toissa iltana kuitenkin tein päätöksen, että hankin uudet kengät. Mielellään siis matalat balleriinat niiden mukavuuden ja käytännöllidyyden takia. Toki kaapista löytyy muitakin matalia kenkiä kuten tennarit sekä sandaalit, mutta ne eivät välttämättä ole paras vaihtoehto moneenkaan asuun, ainakaan ne tennarit siis. Korkkareita löytyy myös paljon (liikaa), mutta arkikäytössä ne jäävät vähälle.

Selailin sadoittain eri mallisia ja värisiä balleriinoja. Aluksi ihastuin Guess:in mustiin balleriinoihin, mutta oma koko oli jo päässyt loppumaan. Välillä meinasin päätyä tilaamaan jo söpöt Love Moschino:n sandaalit, mutta hetken aikaa mietittyäni tulin taas järkiin ja päädyin takaisin balleriinojen pariin. Lopulta tilasin Guess:in Qari-balleriinat. Väri on hiekkaisen ruskea ja etuosaa koristaa hauska rusetti niittien kera. Nyt jälkeenpäin ajateltuna olen tyytyväinen, että oma koko mustassa värissä oli loppunut, sillä tämän värisiä kenkiä ei kaapista ennestään löydy. Alennusta tuli kengistä 45% eli nyt nämä kannatti ehdottomasti hankkia.Näille kengille löytyy varmasti käyttöä pitkäksi aikaa. Odotan malttamattomana pakettia! :)


Share:

2 kommenttia

Anonyymi kirjoitti...

Oi kauniit kengät! Sinun tyylisesi :)

Sanna/Beauty Box kirjoitti...

Juuh, oli kyllä mukava löytö. :)

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig