maanantai 9. syyskuuta 2013

Diorin kosmetiikkaa


Hintavimmista kosmetiikka tuotteista Diorin meikit ovat ehdottomasti ykkösenä omalla listalla, vaikka Lancomen meikit tulevatkin hyvänä kakkosena. Meikkivoide on kuitenkin tällä hetkellä Lancomelta, mutta enemmän meikkejä kuitenkin pussukassa on Diorilta. 

Viime viikolla tein pari uutta meikki hankintaa Diorilta, joita tosin olen jo pitkään harkinnut. Tällä kertaa nämä tuotteet olivatkin tarjouksessa, joten nyt oli juuri hyvä aika hankkia ne myös omaan käyttöön.Meikkipussiin tuli siis kaksi uutta tulokasta; Rosy Glow-poskipuna sekä Lip Maximizer-huulikiilto. 


Poskipuna näyttää melko räikeän pinkiltä paketissa, mutta iholle levitettäessä se muuttuu luonnollisemmaksi. Poskipunan sävy näyttää jokaisen iholla uniikilta, mutta on siis raikas ja nuorekas. Poskiepunia en yleensä päivittäin edes ole käyttänyt, mutta tämä heleä puna tuo kasvoille raikkaan säväyksen. Tietysti liika on likaa myös tässäkin punassa vaikka ei olekkaan kovin tumma. Tuoksu on hieman ruusuinen mutta ei liian voimakas. En kadu tippaakaan tämän punan ostoa, vaikka olen sitä pitkään ja hartaasti harkinnutkin. Suosittelen kaikille jotka ovat hyvää poskipunaa vailla ja haluavat satsata laatuun.


Diorin Lip Maximizer on ensimmäinen kokeilemani huulikiilto joka myös turvottaa huulia. Aluksi kiiltoa levitettäessä ei tunnu miltään kunnes hetken päästä alkaa pieni kihelmöinti huulilla. Kihelmöinti kasvaa vielä lisää kun aine vaikuttaa jonkin aikaa. Huulissa todella tuntuu pientä turvotusta. Vaikutus kestää oman arvion mukaan tunnista kahteen. Hauska tuote ja pidän muutenkin kiillon hennosta vaaleanpunaisesta sävystä.Nämä tuotteet ovat todella riittoisia eli näillä pärjään taas pitkän tovin.
Share:

4 kommenttia

JonnaH. kirjoitti...

Pinkki poskipuna näyttää tosi kivalta!

Sanna/Beauty Box kirjoitti...

Suosittelen. Tuo freeshin ilmeen kasvoille. :)

Dazzling Neighbours kirjoitti...

Oi olen tuon huulikiillon suurkuluttaja! Diorfani myöskin! -iina/Dazzling Neighbours-

Sanna/Beauty Box kirjoitti...

Ihanaa. :) Toi kiilto on ihan paras!

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig