torstai 5. syyskuuta 2013

Herkku välipalaTaas jälleen kerran ei voi muuta sanoa kuin huhh kiirettä. Tämä viikko on painettu töitä oikein olan takaa, mutta nyt loppu viikkoa kohden taas hellittää hieman. Blogin postaukset ovat jääneet parilta päivältä uupumaan, mutta nyt taas on luvassa uusia postauksia kunhan niihin tässä jossain välissä kerkeän panostamaan. :)

Eilen illalla tulin kotiin nälkäisenä ja avasin tottakai ensimmäiseksi jääkaapin oven. En odottanut mitään ihmeitä ruoan suhteen, joten oli tyydyttävä siihen mitä kaapista löytyi. Halusin pientä vaihtelua tavalliseen välipalaan ja siitä syntyi tämä "luomus":Tämä välipala oli todella herkullinen ja kaiken lisäksi terveellinen! Tässä oli hyvä snacki ennen eilistä sali treeniä ja puhtia riitti taas puntin nostamiseen vaikka päivä olikin mennyt kiireen keskellä. 

Lautaselta löytyi tattaripuuroa, rahkaa sekä omenaa. Ripottelin päälle mausteeksi kanelia ja lisäsin makeutta hunajalla. Jatkossakin tämä välipala tulee olemaan lautasella useamminkin sillä sen verran herkkua muuten oli.


Oletteko te löytäneet jonkin nopean ja herkullisen välipalan josta ette hevillä luopuisi?

Share:

2 kommenttia

MINNA kirjoitti...

Nam, näyttääpä herkulliselta! Pitää kokeilla tänään, kaapissa kaikkea tarvittavaa :) Kiitti vinkistä!

minttusblog.blogspot.fi

Sanna/Beauty Box kirjoitti...

Kokeile ihmeessä, suosittelen! :)

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig