perjantai 20. syyskuuta 2013

KauneusaamuTorstai aamu alkoi rentouttavissa merkeissä Lauttasaaressa sijaitsevassa tunnelmallisessa Villa Katayassa. Ulkona olikin melko ikävä ilma, joten sisällä oli ihana olla paossa sateista syys-säätä. Aluksi pääsimme maistelemaan keittiömestari Sauli Kemppaisen loihtimaa herkullista brunssia. Tänään alkaakin Hell´s Kitchen Suomi, jossa hän on mukana. Pitää ehdottomasti tsekata, vaikka ruoka-ohjelmia harvoin tuleekaan katsottua. Tämä formaatti kuitenkin kiinnostaa eli ysiltä telkkari päälle! :)


 Brunssin lomassa oli pientä ohjelmaa. Kämp Spa:n kauneusasiantuntija Anne Kukkohovi esitteli kauneudenhoidon uusimpia trendejä. Oma mielenkiinto heräsi ehdottomasti uuteen ESPA-tuotesarjaan. Ehkä tästä sarjasta/hoidoista saattaa tulla tulevaisuudessa jotain tietoa lisääkin Beauty Box:in puolella. Herbinan edustaja kertoi myös aivan uudesta kaura-suklaa uutuussarjasta tuotekehittelystä lähtien.


Tarjolla oli myös 20 minuutin pikahoitoja, joissa pääsi kokeilemaan miltä tuotteet tuntuvat ja samalla aistimaan tuoksuja ja muutenkin rentoutumaan. Kesällä kauneushoidoissa kerkeää harvemnmin käymään eikä niitä tavallaan edes kaipaa. Nyt kesän jälkeen olisi mukava kokeilla jotain oikein rentouttavaa vartalohoitoa tai vaikka ihan kunnon hierontaa. Kävin pikamanikyyrissä sekä rentouttavassa hartia-käsivarsihieronnassa, jossa käytettiin juuri näitä Herbinan kaura-suklaa uutuussarjan tuotteita. Aivan mieletön suklaan tuoksu, josta kukaan nainen ei voi olla pitämättä. Hoidon päätteeksi sai vielä palan tummaa suklaata, joten suklaan pääsi aistimaan kaikilla aisteilla. Nams!

Tämän aamun jälkeen oli kyllä mukava lähteä taas töiden pariin. Tämmöisiä kauneusaamuja voisi olla useamminkin! :)

Rentouttavaa viikonloppua!


Share:

4 kommenttia

Ville kirjoitti...

Todella hienoja kuvia ja houkuttelevan näköisiä herkkuja! Kiitos vinkistä, nyt tiedän yhden upean uuden paikan, jos koulutuspaikkoja pääsee suositelemaan. :)

Anonyymi kirjoitti...

Kynttilät kuuluvat alkavaan syksyyn! Niillä saa niin ihanaa tunnelmaa sateiseen aamuun. Herkullista tarjottavaa näytti olevan! Ilo myös silmälle! Tuo suklaahoito kuulosti mielenkiintoiselta.Olisipa mukava päästä tuollaiseen kauneusaamuun hemmotteluun ja maistelemaan herkkuja!

Sanna/Beauty Box kirjoitti...

Kiitti! Herkut olivat kyllä suussa sulavia. Suosittelen Villa Katayaa, ihana paikka! :)

Sanna/Beauty Box kirjoitti...

Suklaahoito oli kyllä miellyttävä ja tuoksui herkulliselle. Kotonakin voisi järjestää jokin aamu "kauneusaamun" kylppäriin. Kynttilöitä tuomaan tunnelmaa ja jalat lämpöiseen veteen missä olisi jotain aromaattista öljyä. Pitääkin koklata! :)

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig