keskiviikko 18. syyskuuta 2013

Labello Stars-kisa


Pääsin testeilemaan herkullisen tuoksuisia ja hoitavia Labellon-huulivoiteita. Yleensä olen enemmän huulikiiltojen ystävä, mutta syksyyn ja talveen päin mennessä huulivoiteet ovat myös oikein tervetulleita meikkipussiin. Hoitavuus ja ihanan pehmeä tunne huulilla ovat se huulirasvojen koukuttava ominaisuus.Tällä hetkellä Labellolla on menossa huikea kisa, jossa pääpalkintona on Berliinin matka kahdelle sekä vuoden Labello-huulivoiteet! Tämän lisäksi arvotaan kuukausittain lahjakortteja mm. kylpylään, shoppailemaan ja kuntosalille. Kisaan osallistut ottamalla kuvan kuukauden virallisesta Labello Stars-huulivoiteesta. Kisaan pääset osallistumaan täältä.


Vitamin Shake Acai & Wild Apple

Vitamin Shake Acai & Wild Apple sisältää ravitsevia vitamiineja ja kosteuttaa tehokkaasti huulia. Tässä huulivoiteessa on aitoa acaia-marja- ja villiomenauutetta. ja se antaa huulille kiiltoa ja punaista väriä. Suojakerroin 10. Soft Rosé


Soft Rosé-huulivoide on syyskuun Labello Star. Huuliin saa ripauksen väriä levittämällä tätä ravitsevaa ja kosteuttavaa huulivoidetta, joka sisältää jojobaöljyä. Voiteessa on herkkä ruusun tuoksu.

Labello Stars: syyskuussa Labello Rosé, lokakuussa Labello Hydro Care ja marraskuussa Labello Classic Care.

Syyskuun palkintona on 100 euron lahjakortti Zalando.fi:-verkkokauppaan.
Toteutettu yhteistyössä Labellon kanssa.


Share:

Ei kommentteja

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig