torstai 12. syyskuuta 2013

Lontoo kutsuuOdottelen jo kovasti lokakuun alkua, sillä silloin lähden lomailemaan viikoksi Lontooseen. Tämä on ensimmäinen kerta kyseisessä kaupungissa ja olen ihan fiiliksissä jo tässä vaiheessa. Tarkoituksena on tietysti kiertää ne "pakolliset" nähtävyydet sekä sen lisäksi tehdä ostoksia ja nauttia hyvästä ruoasta. Myös jokin musikaali olisi kiva käydä katsastamassa. Fudismatsiin liput ovat jo hankittuna. :D  Onko teillä hyviä vinkkejä Lontooseen, parhaat shoppailupaikat, nähtävyydet? Olisi mukava kuulla kokemuksia teiltä tästä kaupungista.
Untitled #32
Aika tarkkaan vuosi sitten olimme käymässä NYC:issä. Päälimmäisenä matkasta jäi mieleen tietysti upea kaupunki, mutta varsinkin se että kävelimme todella paljon visiitimme aikana. Nyt Lontooseen lähtiessä haluan mukaan muutamatkin hyvät kengät, joilla pääsee kävelemään pitkiäkin matkoja sekä tietysti yhdet juhlavammat korkokengät ilta menoihin. Kokosin erilaisia vaihtoehtoja mitä kenkiä mukaan voisi ottaa, sekä kenkien kanssa yhteen sopivia vaatteita ja asusteita.
Untitled #33


Converset ovat mukavat kengät jalassa ja käyvät hyvin myös pidempäänkin kaupunkikierrokseen. Pahinta mitä tiedän on huonot ja hankaavat kengät jalassa. 
Untitled #34
Jos innostuu juoksemaan nähtävyydestä toiseen tai menee sekaisin toden teolla shoppailusta, niin Niken lenkkarit ovat parhaat jalkaan. Pinkki väri tuo kivaa vaihtelua tylsiin lenkkareihin.


Untitled #35


Hunterit jalkaan ja menoksi jos sadepäivä yllättää. Toivottavasti aurinko paistaa ja kumppareilta voisi säästyä meidän lomalla! :)

Untitled #36


Balleriinat ovat edelleenkin ne omat suosikit käytössä. Nämä pitsein koristellut kengät ovat todella pretty. Merkkikin on Pretty Ballerinas.


Untitled #37Mustaan kokonaisuuteen tuo pientä lisämaustetta kiiltävät kivet ja niitit. Tästä asusta löytyy klassista eleganssia sekä sitä rockia! Kengät ja laukku ovat McQ by Alexander McQueen:in. Eiköhän tällä määrällä kenkiä pärjäile viikon Lontoossa!

Share:

Ei kommentteja

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig