perjantai 13. syyskuuta 2013

Syksyn & Talven hiusmuoti 2013Kävin tällä viikolla katsastamassa Wellan Studiolla tämän syksyn ja tulevan talven hiustrendejä. Tämän kauden trendit ovat Wellan Trendvisionissa Echo ja Allegra.

 Echon värit ovat rohkeita, kauniita kylmiä sävyjä joissa saattaa myös olla yhdistettynä häivähdys lämpöäkin esim. osiona etuosan hiuksissa. Leikkaukset ovat linjakkaita, selkeitä ja melko graafisia. Täältä löytyy myös aika kivasti kuvia, jotka tuovat lisää inspistä näihin trendeihin myös vaatteissa sekä asusteissa.

 Allegra on pehmeämpi ja naisellisempi trendi, jossa värit loistavat rikkaina ja lämpiminä jopa räikeinä. Leikkaukset ovat puolestaan hyvin naisellisia ja niissä on panostettu erityisesti viimeistelyyn. Upeimmat kohotukset ja kiharat olivat saatu lämpörullilla sekä ihan normaalilla kihartimella. Myös pyöröharjalla hiuksiin oli loihdittu taipuisuutta sekä volyymia. Muhkeat letit ovat edelleen hiuksissa se "kova juttu". Hyvä vinkki lettien tekoon on krepata hius pohjalle. Näin siitä tulee rakenteellisempi ja helpompi käsitellä. 

Tässä illan satoa:


Ensi viikolla myös oma kuontalo pääsee vihdoin päivittymään kollegan käsittelyssä. Echon kylmä värimaailma on ehdottomasti se oma juttu. Uutta tukkaa odotellessä!
Share:

Ei kommentteja

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig