torstai 26. syyskuuta 2013

System Professional Luxe Oil -sarja

Untitled #41
Luonnonkiharat, kuivat, rasittuneet, elottomat, käsitellyt, pörröiset, kurittomat tai muuten vain kunnon hemmottelua vailla olevat hiukset huomio!


Wellan Sp-sarjan Luxe Oil elixiriin ihastuneena voin ilolla kertoa että sarjaan on tullut lisää tuotteita. Öljyn lisäksi Luxe Oil-linjasta löytyy myös shampoo, tehohoitonaamio, jätettävä suihke sekä spray öljy.  Kaikissa näissä tuotteissa on lisänä ihana hemmotteleva tuoksu, johon en ole vieläkään kyllästynyt vaikka lähes päivittäin olen öljyä käyttänyt.

System Professional Luxe Oil ei latista hiuksia, vaan ravitsee ja kosteuttaa niitä sekä sisältä että ulkoa. System Professional Luxe Oil -sarjan öljypohjaiset tuotteet on luotu ravitsemaan ja kosteuttamaan hiuksia optimaalisella tavalla. Luxe Oil -tuotteiden perustan muodostavat kolme täyteläistä öljyä: manteliöljy, jojobaöljy ja arganöljy. Kaikki nämä öljyt yhdessä kosteuttavat, vähentävät pörröisyyttä, ravitsevat ja ehkäisevät ikääntymisen merkkejä.


System Professional Luxe Oil -tuotteissa käytetty Lightweight Transform Technologies on hyväksi hiuksille sekä sisäisesti että ulkoisesti. Se suojaa hiusten keratiinia ja tekee hiuksista kevyen ja sileän tuntuiset.

Keratiini-proteiini muodostaa olennaisen osan hiusten rakenteesta. Jos keratiinirakenne ei ole kunnossa, hiuksista tulee heiveröiset, karheat ja kiillottomat. Hiukset tarvitsevat vahvan perustan pysyäkseen kunnossa.

 SP Luxe Oilin öljy- ja polymeerikomponentit muodostavat jokaisen yksittäisen hiuksen pinnalle korjaavan ja vahingoittumista ehkäisevän suojakerroksen. Jopa vaurioituneista hiuksista tulee huomattavasti sileämmät ja todella kevyen tuntuiset.

Omien pidennysten kanssa tämä sarja on toiminut erinomaisesti. Tärkeää on kuitenkin varoa ettei naamiota leivtä liian lähelle tyveä, jottei teippikiinnitykset lähde irti. Jätettävässä öljyssä on myös lämpösuoja raudan alle eli ihan huippu tuote ja erittäin monikäyttöinen. Näillä hoitavilla tuotteilla saan pörröisemmätkin hiukset kuriin helposti. Suosittelen. :)


Share:

6 kommenttia

MINNA kirjoitti...

Kiinnostus kyllä heräsi nyt näihin tuotteisiin, täytyykin kokeilla :)

minttusblog.blogspot.fi

Elbu kirjoitti...

Moikka! Mä olen käyttänyt tota shampoota alkukesästä lähtien ja enää en haluaisi muuhun vaihtaakaan. Niin ihana tuoksu ja miten pehmeiksi hiukset tulee! :) Pitääkin myös testailla näitä muita tuotteita..

Sanna/Beauty Box kirjoitti...

Suosittelen! :) Pelkästään purkkien ulkonäkökin jo houkuttelee ostamaan saati se ihana tuoksu...

Sanna/Beauty Box kirjoitti...

Oi, se shampoo on mieletön. Kokeile ihmeessä muitakin tämän sarjan tuotteita. :)

iherb blogi kirjoitti...

Minä taas vannon Giovannin nimeen :) (iHerb)
Wella:n System Professional Luxe Oil tuotesarjasta luin kans jostain ja sitä kehuttiin. Täytyy kokeilla joskus. Shampoissa ja hiustenhoitotuotteissa on todellakin eroja. Esim Head & Shoulders hilseshampoon kierrän kaukaa (pahinta myrkkyä mitä päähän voi laittaa).

Sanna/Beauty Box kirjoitti...

Jep, tuotteissa löytyy huomattavia eroja. Ainakin kampaamotuotteissa on käytetty korkealaatuisia raaka-aineita ja sen huomaa jo pelkästään riittoisuudessa.

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig