lauantai 5. lokakuuta 2013

Around LondonViimeiset pari päivää olemme liikkuneet nähtävyydestä toiseen näppärällä turisti-bussilla. Bussin ylätasosta näkee hyvin ympärille ja mikä parasta; jalat saavat levätä hetken aikaa maisemia ja nähtävyyksiä katsellen. Bussista on helppo hypätä pois matkasta, kun kiinnostava paikka tulee vastaan. Tilaa löytyy kiitettävästi verrattuna Lontoon lievästi sanottuna ahtaaseen metroon ainakin ruuhka-aikana. ;)Share:

6 kommenttia

Anonyymi kirjoitti...

Tuo turistibussi on varmaan tosi näppärä tapa nähdä Lontoota. Voi välillä vähän säästää jalkoja ja katsella Lontoota bussistakin käsin.

enargentina kirjoitti...

Ihana blogi!

Riikka kirjoitti...

Oi ihana Lontoo! Onneksi pääsen sinne pian taas ;) Turistibussissa en olekaan koskaan ollut, tavalliset bussit (ja tietty metrot) on niin käteviä.

Sanna/Beauty Box kirjoitti...

Kyllä oli erittäin toimiva tapa nähdä kaikki pää nähtävyydet bussista käsin ja kun halusi hypätä pois kyydistä niin se onnistui näppärästi!

Sanna/Beauty Box kirjoitti...

Kiitos paljon! :)

Sanna/Beauty Box kirjoitti...

Lontoo on kyllä kiva kaupunki ja vielä sopivan lähellä! Saimme kaksi päivää yhden hinnalla joten käytettiin tarjous hyödyksi. Kaikki pää nähtävyydet oli helppo kiertää läpi kun ekaa kertaa oltiin kaupungissa. Loppu päivät käytettiin metroa liikkumiseen. Mukavaa matkaa Lontooseen! :)

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig