lauantai 26. lokakuuta 2013

Café Ursulan sunnuntaibrunssi


Kävimme viime viikon sunnuntaina  Kaivopuistossa sijaitsevassa Café Ursulassa maistelemassa uutta sunnuntaibrunssia, joka oli viikko sitten kolmatta kertaa tarjolla. Ravintolassa oli tehty muutenkin uutta ilmettä sisustukseen erilaisilla valaisimilla sekä kasveilla, jotka roikkuivat katosta "pää alaspäin". Tälläistä ratkaisua en ole muualla koskaan nähnytkään, mutta se toimi loistavasti korkeassa tilassa. Ravintola on sisältä hyvin avara ja valoisa. Otimme pöydän pyöreästä salista josta aukeaa upeat maisemat merelle. Aurinko paistoi muutenkin sunnuntaina täydeltä taivaalta joten maisemista pääsi todella nauttimaan niin sisältä käsin kuin ulkonakin. Monet ihmiset olivatkin istumassa ulkona Café Ursulan tilavalla terassilla. Ensi kesänä tulen varmasti käymään terassilla kahvilla tai syömässä ellen jopa jo aikaisemminkin!
 Brunssin valikoima oli erittäin laaja. Yritin maistella mahdollisimman montaa ruokalajia, koska ne olivat aseteltu kauniisti esille ja yksinkertaisesti niitä ei voinut ohittaa! Aloittelin erilaisilla salaateilla sekä leivillä. Tarjolla oli myös suussa sulavaa kylmäsavulohta, juustoa, silliä ja paahtopaistia. Salaattien ja muiden kylmien ruokien lisäksi valikoimaan kuului munakasta ja falafelpyöryköitä. Ruokajuomana oli mehua, vettä, kahvia ja teetä. Mahdollisuutena oli myös nauttia lasi kuplivaa (4€) brunssin kanssa, mutta tällä kertaa valitsin ihan vain tuoremehun. :) Avarista ikkunoista on mahtavat maisemat merelle.


Herkulliset mutta kevyet ja raikkaat salaatit olivat brunssipöydän suosikkeja. Mahtavaa että tarjolla on myös kevyempiä vaihtoehtoja niitä kaipaaville.


Ihastuimme miekkosen kanssa kuvan alareunassa oikealla olevaan leipään. En tajunnut kysyä mitä siinä oli käytetty, mutta se oli todella maukasta.
 Ursulan terassilla pääsee nauttimaan auringosta ja maisemista. Vaikka masut alkoivat ollakin täynnä ihanista ruoista, niin jälkiruokapöytää ei voinut kuitenkaan ohittaa. Ei missään nimessä! ;) Tarjolla oli hedelmiä, smoothie, jossa oli kätetty mausta päätellen minttua sekä banaania. Lisäksi pöydässä oli marjarahkaa ja kakkuja. Suosikiksi nousi jälkiruoista suklainen kakku, joka oli kahvin kera ovallinen lopetus brunssille.

Tällä runsaalla brunssilla oli hyvä aloittaa aurinkoinen sunnuntai ja lähteä nauttimaan vapaapäivästä akut ladattuina sekä masut täynnä taivaallista ruokaa!


Brunssin hinta on 22€/henkilö. Saatavilla sunnuntaisin klo. 10-13.30.

Café Ursula, Ehrenströmintie 3, 00140 Helsinki
Puh. (09) 652 817 / kaivopuisto(at)ursula.fi

Avoinna joka päivä/ su-ma 9-19 ja ti-la 9-21

Share:

4 kommenttia

Anonyymi kirjoitti...

Ihanat merimaisemat ja herkullisen näköinen tarjoilu. Hieno aloitus aurinkoiseen lokakuiseen sunnuntaiaamuun! Lokakuu on hieno kuukausi ja mikä ruska olikaan Helsingissä. Pitääpä joskus pistäytyä sunnuntaibrunssilla Urulassa, jos viettää viikonloppua Helsingissä ja jos on varaa näin hienoon brunssiin!

Sanna/Beauty Box kirjoitti...

Suosittelen kyllä lämpimästi Ursulan brunssia. Kauniit maisemat kruunasivat aamun. :)

Elisabeth kirjoitti...

Hienolta näyttää, täytyypä mennä kokeilemaan!
Kiitos vinkistä!

xxx
E
http://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

Anonyymi kirjoitti...

Ursula on todella ihana paikka, nyt tänne" juurille" uudelleen palanneena, kaipaan merta ja sitähän Ursulassa saa ihailla. Syntynyt stadissa ja siellä yli 50-vuotta asuneena ,kaipaan VAIN MERTA.! Ihana paikka kirjoittaa kahvikupin kanssa istuessa. Suositten. L.L.

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig