torstai 3. lokakuuta 2013

Harrods


Eilen suuntasimme heti aamusta Harrodsin tavarataloon, joka on tavaratalojen kuningas täällä Lontoossa. Kokoa ja tavaraa ei ainakaan puuttunut tästä tavaratalosta. Se pitää sisällään 300 osastoa ja henkilökuntaa on vaivaiset 4000. Laukkuja, kenkiä ja asusteita löytyy kaikilta huippu merkeiltä laidasta laitaan.

 Erityisesti kenkiä ja laukkuja oli ihana hypistellä, mutta hintalappua katsoessa oli pakko todeta, että tällä kertaa upeat löydöt saivat suosiolla jäädä Harrodsin hyllyyn. Alhaalla sijaitsi ruokaosasto jossa riitti myös ihasteltavaa kerrakseen. Sinne aion vielä palata ja hankkia tuliaisia Suomeen. Täällä olisi voinut viettää aikaa vain katsellen ja kierrellen monia tunteja, mutta nähtävää riittää niin paljon että matkaa oli jatkettava eteenpäin...


Share:

2 kommenttia

Anonyymi kirjoitti...

Onpa ihanan näköisiä herkkuja! Silmänruokaa todella! Varmaan tavaratalossa todella saisi kulumaan vaikka koko päivän ihan vaan ihastelemalla.

Sanna/Beauty Box kirjoitti...

Niinpä, hintaa oli vain vähän turhan paljon. Päivä kyllä menisi ihan vain katselemalla ympäriinsä ja ihastelemalla kauniita tavaroita ja sisustusta. :)

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig