torstai 31. lokakuuta 2013

Niittiset kävelykengätTässä olisi vielä nämä melko uudet kävelykengät, jotka hankin jokunen aika sitten. Onneksi syksy on jatkunut kauniina vielä näinkin pitkään, sillä nämä kengät ovat menneet vielä loistavasti jalassa kuivempina ja lämpöisempinä päivinä.
Musta kiiltävä pinta ja niitit pienten kimalteiden kera kruunaavat nämä kauniit kävelykengät/balleriinat. Jatkossa kun en enää pysty näitä pitämään ulkona liikkuessa, niin otan nämä ainakin osaksi aikaa käyttöön töihin sisätiloihin. Normaalit työkengät alkavat silloin tällöin tylsistyttämään, eikä ihme sillä niitä tulee töissä pidettyä päivästä toiseen. Eli joku päivä otan nämä matkaan mukaan, niin saan pientä vaihtelua työasuun.Hyvin saman tyylisiä ja mallisia kenkiä löytyy Spartoo:lta erittäin paljon. Koristeelliset yksiyiskohdat ovat nyt todella in vaatteissa sekä kengissä. Erilaisilla kuoseilla saa myös kenkiin sähäkkyyttä, mutta myös yksinkertaiset mustat kengät ovat kauniit ilman minkäänlaisia koristuksia.

 Yhdistäisin koristeellisemmat kengät yksinkertaisempaan asuun, jossa ei ole paljon käytetty sen ihmeenpiä koristuksia ja puolestaan tavallisemmat kengät asuun, mistä löytyy jo entuudestaan paljon yksityiskohtia ja räväkkyyttä. Näin kokonaisuudesta tulee tasapainoinen eikä ainakaan yliampuva.


1. Steve Madden 2. Bullboxer 3. Eden 4. EDDALöytyykö tästä joukosta jotain erityista suosikki paria? :)Share:

2 kommenttia

Anonyymi kirjoitti...

Voisin valita kengät numero 4. Vähän eläinkuosia. Ihan hauskat.

Sanna/Beauty Box kirjoitti...

Hyvä valinta, ne on kyllä kivan näköiset. :)

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig