tiistai 22. lokakuuta 2013

Uusi LdB- vartalotuotesarjaIlmojen kylmetessä päivä päivältä enemmän on iho alkanut myös kuivumaan selvästi. Siksi olenkin ottanut joka ilta tavaksi suihkun jälkeen käyttää vartalovoidetta sekä muutenkin hoitavampaa suihkugeeliä. Sain LdB:ltä kokeiluun uuden sarjan joka on lanseerattu nyt syksyllä. Sarja on dermalogisesti testattu ja sisältää suinkusaippuan sekä vartalovoiteen kahdella tuoksuvariantilla. Sarjaan kuuluu myös suojaava käsivoide, jolle löytyy myös päivittäin käyttöä koko syksyn ja talven, sillä kampaajan kädet ovat aina kuivat!Touch of Sensation-käsivoide sisältää E-vitamiinia sekä B5-provitamiinia, jotka suojaavat käsiä ja vahvistavat kynsiä. Voiteessa on myös puuvillasiemenöljyä ja kirsikankukkauutetta. Kaunis 100ml tuubi on helppo kantaa laukussa mukana joka paikkaan. Kädet ja kynnet pysyvät kauniina ympäri vuoden kun vain muistaa aina rasvata kädet säännöllisesti. Tämä on hyvä tuote ottaa myös mukaan esim. pitkälle lennolle kun ilmastointi kuivattaa ihoa.Fun and Fabulous-suihkusaippua sekä -vartalovoide on pakattu pirteisiin pinkin sävyisiin pakkauksiin, jotka näyttävät oikein söpöltä kylppärin hyllyllä. Tuotteet sisältävät villimansikkauutetta sekä kaakaovoita. Ihosta tulee miellyttävän tuntuinen ja kosteutettu sekä ihanan makean tuoksuinen.
 Give me strength-suihkusaippua sekä -vartalovoide sisältävät mangoa, makeaa sitrusta sekä minttua. Energisoivat ja tuoksultaan raikkaat tuotteet herättävät aistit ja tuovat iholle ja mielelle lisäpiristystä. Loistavat tuotteet varsinkin väsyneenä aamuna tuomaan energiaa uuteen päivään.
LdB:n uutuudet ovat koostumukseltaan miellyttäviä ja tuoksut ovat pirteitä syksyn keskellä. Iho tuntuu pehmeältä ja hoidetulta käytön jälkeen. I like! :)


Share:

2 kommenttia

Anonyymi kirjoitti...

Tosi kauniin ja pirteän näköiset pakkaukset näillä tuotteilla. Pitää kokeilla syksyn piristykseksi!

Sanna/Beauty Box kirjoitti...

Kyllä, suosittelen koklaamaan. Tuoksut ovat tosi kivat. :)

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig