sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Vielä ehtii Hulluille Päiville!


Stockalla alkoi keskiviikkona Hullut Päivät, joita moni odottaa innolla ja osa taas karttaa viimeiseen asti. Parina viime vuotena olen ollut innokkaana kävijänä Hulluilla Päivillä, mutta tänä syksynä nämä karnevaalit jäivät väliin. Tiistai yönä reissusta palanneena keskiviikko aamuna ei ollut houkutusta herätä ajoissa shoppailemaan ja loppu viikko onkin ollut melko kiireistä, joten jätin nyt shoppailut suosiolla väliin.

 Nettiä selaissessa eksyin kuitenkin vielä kurkistamaan sunnuntain tarjontaa ja suosikki tuotteita löytyi kuitenkin vielä ihan mukavasti ja tietysti hinnatkin olivat normaalia edullisemmat. Eli jos paikan päälle ei jaksa enää lähteä tunkeilemaan, niin Hullut Päivät löydät myös kätevästi omalta koti koneeltasi! :) Mikä sen mukavampaa kuin shoppailla kahvikupin kera pyjamassa ilman jonottamista ja muuta ylimääräistä härdelliä.

Näitä tuotteita löysin vielä, mitkä herättivät kiinnostuksen.


Pipo HPI of Sweden, Merinovillakaulaliina Moschino, Nahkakäsineet Sakari Sauso


Deco-varjostin Pentik, Henrietta-rahi Pentik, Mariskooli IittalaWella System Professional Hydrate-shampoo 500ml, Redken Blonde Glam -shampoo & hoitoaine,Schwarzkopf Professionals Bonacure Moisture Kick -kosteuttava hoitosuihke 400 ml
Urheiluliivit Nike, Untuvatakki Helly Hansen, Dri-FIT-fitness-toppi Nike, Fitness-housut Nike


 Jakku Filippa K, Avokkaat Pieces, Mekko Michael Kors 


Kaikki kuvissa olevat tuotteet löydät Stockmannilta elikkäs klikkaa itsesi tänne!Sis. mainoslinkin.


Share:

Ei kommentteja

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig