maanantai 4. marraskuuta 2013

Aurinkoa, jalkapalloa ja museoitaNäin sateisen maanantain kunniaksi halusin vielä palata takaisin lokakuun alkuun ja muistella Lontoon matkaa. Aurinko ja valo välittyy kivasti näistä kuvista, joita tulikin napsittua ihan reilulla kädellä kun käppäilimme eräänä päivänä Kensington Gardenissa. Päivä oli todella aurinkoinen ja lämmin, joten puistossa oli mukava kävellä ja fiilistellä maisemia. Samalla kävimme myös katsastamassa Dianan muistomerkin sekä Kensingtonin palatsin.


Muutamanakin eri päivänä tuli käytyä myös jalkapallostadion- kierroksella sekä Fulhamissa jalkapallomatsissa. Ensimmäisenä päivänä kävimme katsastamassa Arsenaalin Emirates Stadiumin. Vaikka en mikään varsinainen fudisfani olekkaan, niin olihan se mukava päästä näkemään stadikka ihan omin silmin livenä. Kierroksella pääsi näkemään mm. joukkueen museon, pukukopit, kutsuvieraiden aition, kävelemään samaa "putkea" pitkin kentälle kuin pelaajatkin ja kokeilemaan vaihtopenkin lämmittämistä.


Toisena päivänä oli vuorossa Chelsean stadikka. Tällä kierroksella kaava oli melko samanlainen kuin Arsenaalin stadikalla, mutta tällä kierroksella oli seuran hyvin tunteva opas, joka kertoi hauskasti seurasta sekä pelaajista ja lisäsi mukaan myös sisäpiirin juttuja. Täällä kotona kuitenkin kannatetaan vain yhtä seuraa, nimittäin HJK:ta. ;)
Lomaan kuului myös muutamassa museossa piipahtaminen todella pikaisesti kylläkin, mutta käytyä tuli ainakin. Osa Lontoon museoista on ilmaisia, joten kynnys alenee jo hiukan kun sisään ei ole erikseen maksua. Museoissahan saisi menemään helposti päivän jos toisenkin, mutta niinkuin sanoin meidän kierrokset olivat melko pikaisia tunnin pyrähdyksiä.
Vaatteiden ja korujen lisäksi ostin Suomeen vietäväksi suklaata ja teetä. Kylminä talvi-iltoina voidaan hörppiä kotona Englantilaista teetä ja suunnitella seuraavaa reissua! :)

Share:

2 kommenttia

Senja kirjoitti...

Ihania kuvia Lontoosta! Itse vietin viime syksynä viikon Lontoossa koulumatkan kautta, ja Lontoo vei sydämeni <3 niin kaunis ja ihana paikka! Kunpa pääsisin sinne taas pian...

Unknown kirjoitti...

aivan ihania kuvia! Tää postaus sai aivan järkyttävän matkakuumeen aikaan..

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig