perjantai 15. marraskuuta 2013

Color.Id


Tänä syksynä meille kampaajille on tullut Wellalta aivan uusi työkalu luovien värjäysten tekemiseen, nimittäin Color.Id. Käytännössä se tarkoittaa sitä, että monisävyvärjäyksiä voi nyt tehdä täysin ilman folioita. Color.Id on "näkymätön folio", jota sekoitetaan värien sekaan ja se estää niiden leviämisen keskenään. Värin levittäminen on huomattavasti nopeampaa, eikä luontokaan saastu turhasta alumiinifolio jätteestä. Itseasissa keskimäärin vuodessa yksi kampaaja käyttää folioita n. 23kg. Kuulostaa aika hurjalta määrältä. Olen itse ihan innoissani tästä uudesta tavasta värjätä asiakkaiden hiuksia. Myös asiakkaiden mielenkiinto herää heti, kun tästä värjäyksestä heille mainitaan. Color.Id:llä pystyy tekemään kauniita liukuvärjäyksiä sekä raidoitetun näköisiä lopputuloksia, jotka ovat todella luonnollisen näköisiä.Kuvan laineet on tehty isolla piipparilla ja kiinnitetty lakalla. Upeat!
Pääsimme itsekkin kokeilemaan koulutuksessa tätä uutta värjäystekniikkaa. Mallilla oli suht paljon pituutta hiuksissa, mutta latvat olivat todella ohuet. Tasasimme kuivat latvat pois. Pituuttakin lähti runsaasti, mutta ihan luvan kanssa. Värjäyksessä käytimme tyvessä tummempaa väriä ja latvoissa kolmea eri väriä, jotka olivat lämpöisen sävyisiä. Viimeisessä kuvassa huomaa kuinka hyvä kiilto Wellan Illumina väristä tuli. Ilumina väri tasoittaa hyvin hiuksen värin, hoitaa ja tuo kiiltoa.


Huominen päivä menee vielä töiden parissa, ehkä Color.Id:n kera. Illalla olisi luvassa blogi gaala, johon en ole vieläkään päättänyt asua. Jaiks. Nyt olisi korkea aika mennä penkomaan kaappia. Hauskaa viikonloppua! :)
Share:

1 kommentti

Anonyymi kirjoitti...

Ihania värejä!

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig