tiistai 19. marraskuuta 2013

Juhlatunnelmissa


Lauantaina kiiruhdin suoraan töistä meikin ja nopean kampauksen jälkeen Bulevardille Klaus K:hon viettämään Inspiration Blog awards-juhlaa, josta on parin päivän ajan näkynytkin hurjasti kuvia ja juttuja monissa blogeissa. :) Ei mikään yllätys kun satoja bloggaajia kokoontuu viettämään iltaa samoihin bileisiin.

Vaikka kutsu tulikin näihin pippaloihin pitkät ajat sitten, niin kuitenkin pyörin vielä perjantai illasta kauppoja ympäri etsimässä jotain päälle pantavaa. Päädyin kuitenkin vain hankkimaan Lindexiltä uudet korut korviin ja kaulaan. Illalla pengoin vielä vaatekaapin läpi ja löytyihän sieltä reilu vuosi sitten ostettu musta mekko, joka natsasi kivasti uusien hopeiden korujen kanssa yhteen.

 Halusin laittaa hiukset tällä kertaa kiinni, vaikkakin yleensä ne ovat lähes aina auki kiharalla. Heitin lämpörullat ensin hiuksiin puoleksi tunniksi. Kiharoista kokosin toiselle sivulle nutturan, johon en kerennyt käyttämään aikaa tiukan aikataulun vuoksi juuri lainkaan. Kuvissa kampaus ei näy mielettömän hyvin, mutta sillä jokatapauksessa mentiin tämä ilta.
Maanantai päivä alkoikin sitten koulun penkillä istuen ja pähkäillen prosenttilaskuja ja muita mukavia laskelmia. Työn ohessa opiskelu on kuitenkin hyvää vastapainoa normaalille duunipäivälle ja mikä parasta; pääsee oppimaan uuttaa asiaa, josta on varmasti hyötyä tulevaisuudessa! :)

Follow on Bloglovin
Share:

4 kommenttia

Anonyymi kirjoitti...

Ompas ollut hyvännäköiset tarjoilut. Nami. :)

Anonyymi kirjoitti...

Ihana mekko sulla!

Anonyymi kirjoitti...

Tosi ihana toi laukku. Kaikkea ne keksiikin.

Anonyymi kirjoitti...

Kiva kampaus ja mekko. Korut sopivat hyvin mekon kanssa. Herkullisen näköistä tarjoilua teillä oli!

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig