torstai 28. marraskuuta 2013

Kenkiä ihastelemassa

Viikko takaperin (huhh kun aika meneekin nopeasti) olin katsastamassa Namun yhteydessä sijaitsevassa Showroomissa Steve Madden:in kenkämallistoa. Kyseinen kenkäbrändi on USA:n suurin ja nyt se rantautuu myös vihdoin Pohjoismaihin. Netistähän on kyseistä merkkiä saanut hankittu jo pitkään kuten esim. Nellyltä.

Itselläni tulee Steve Madden:in kengistä ensimmäiseksi mieleen huiman korkeat korot, jotka ovat kieltämättä upeat. Esillä oli kuitkenkin näiden super korkeiden korkkareiden lisäksi saappaita, balleriinoja ja matalia nilkkureita. Valikoimaan kuuluu myös kenkiä miehille.

Onnistuin jo tässä alle viikon aikana kadottamaan osan illan kuvasaldosta, mutta en kuitenkaan ala niitä enään kalastelemaan mistään tähän aikaan illasta. Ehkä olisi hyvä puhdistaa kameran muistikorttia useammin, jotta ei tarvitsisi poistella vahingossa niitä ihan uusimpia kuvia joille löytyisi vielä käyttöä. ;) Pääsimme hyvin illan aikana pikkujoulufiiliksiin, sillä tarjolla oli mm. glögiä ja pipareita. Tänä viikonloppuna pärähtääkin varmasti monella tämän vuoden ekat pikkujoulut käyntiin, kun sunnuntaina vietetäänkin jo ensimmäistä adventtia. Silloin arvon myös ensimmäisen voittajan LdB:n adventti-kisassa, joten käykäähän osallistumassa!Follow on Bloglovin
Share:

Ei kommentteja

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig