lauantai 30. marraskuuta 2013

Saapastellen viikonloppuun


Matalia nahkasaappaita en ole hankkinut moneen vuoteen, sillä olen pärjännyt vallan hyvin vanhoillakin saapikkailla...ainakin tähän asti. Viime keväänä lumien sulaessa huomasin, että saappaat olivat tulleet matkansa päähän, sillä saumaan tullut pieni halkeama toi vedet kengän sisään. Aikaisemmin olin jo kiikuttanut kengät suutarin huollettavaksi, mutta paikka ei kestänyt montaakaan kuukautta, joten päätin että uudestaan en enää kenkiä korjauta. Ajattelin päästä helpolla kenkien hankkimisessa ja tilasinkin ne kätevästi Spartoolta melkein kotiin kannettuna. Kymmeniä saapikkaita selaillessani päädyin lopulta Betty London-merkkisiin mustiin nahkaisiin, melko klassisen mallisiin saappaisiin. Nämä kauniit saappaat ovat malliltaan Nidil ja olivat ehdottomasti minun suosikkikengät koko valikoimasta.


Samassa mallissa oli saatavilla myös ruskean väriset saappaat, joita harkitsin myös hetken aikaa. Lopulta päädyin kuitenkin mustiin saappaisiin, sillä ihastuin niiden kultaisiin yksityiskohtiin ja jotenkin koen mustat kengät käytännöllisemmiksi. Pidätkö itse enemmän ruskeista vai mustista kengistä? Nyt kun tarkemmin mietin, niin en taida edes omistaa täysin ruskeita kenkiä jotka olisivat täysin käyttökelpoisia.


Muutaman päivän olen kerennyt saapastelemaan uusilla kengillä ja olen tykännyt mallista kovasti. Lähdettiin viikonlopuksi käymään miehen vanhempien luona ja lupauduin tekemään jotain naposteltavaa illalla. Nyt on kaupasta ainekset hommattu ja kohta vedän hihat ylös, essun eteen ja alan kokkailemaan. Katsotaan mitä tästä tulee, sillä kaivoin netistä muutaman ihan uuden reseptin käsiini. Hauskaa lauantai-illan jatkoa! :)


 Takki Zara, Kengät Betty London, Laukku LV, Housut H&M, Tuubihuivi Muotimessuilta


Toteutettu yhteistyössä Spartoo:n kanssa.
Share:

4 kommenttia

Jaana M / My life kirjoitti...

Todella kauniit saappaat!!!

Anonyymi kirjoitti...

Kauniin näköiset kengät ja varmasti hyvät jalassa. Itse suosin mustia kenkiä, koska ne sopivat kaiken kanssa yhteen. Ruskea on myös hyvä väri, mutta vaatii enemmän muulta vaatetukselta, laukuilta jne.

Sanna/Beauty Box kirjoitti...

Kiitti! :)

Sanna/Beauty Box kirjoitti...

Kiitos, on kyllä mukavat jalassa. Mustat kengät on niin helppo yhdistää asuun kuin asuun. :)

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig