perjantai 22. marraskuuta 2013

Suklaata iholleIho sai kokea pienen hemmotteluhetken illalla kotona, kun kaivoin kaapista jo syyskuussa saamani Herbinan Kaura-Suklaa- vartalotuotteet. Suklainen vartalon hemmottelu alkoi jo suihkussa, kun käytin ensin herkulliselle suklaalle tuoksuvaa ja hoitavaa suhkugeeliä. Kuorin myös vartalon ihon sarjaan kuuluvalla kuorinnalla. Ihoa olisi hyvä kuoria kevyesti viikoittain, jotta vanha ihosolukku lähtee pois ja voiteet imeytyvät paljon paremmin iholle. Myös hiuspohjaa kannattaa kuoria säännöllisesti. Hyvä tuote siihen löytyy esim. Wellan SP-sarjasta, Clear Scalp Shampeeling. Onko kenelläkään omia kokemuksia tästä kuorinnasta?

Kuorinnan jälkeen iho näyttää huomattavasti kirkkaammalta ja raikkaammalta. Lopuksi levitin vielä koko kropalle täyteläisen vartalovoin. Kyllä nyt kelepaa lähteä viettämään viikonloppua!

Ainut "huono" puoli näissä suklaan tuoksuisissa tuotteissa on ainakin tälläiselle herkkusuulle se, että suklaanhimo kasvaa hetkellisesti. ;)Follow on Bloglovin
Share:

4 kommenttia

forgetta kirjoitti...

uu nyt täytynee poiketa kaupan kautta kera suklaavoiteiden! Oletko käyttänyt bodyshopin samaisia suklaatuotteita, että osaatko nuita Herbinan verrata niihin? Itsekun yleensä jos tuollaista hemmotteluhetkiä pidän, niin olen käyttänyt just noita bodyshopin niin olis jännä tietää ero :D onhan tuo herbina varmasti halvempaakin :)

Anonyymi kirjoitti...

Olen itsekkin kokeillut noita tuotteita, tuoksu on valloittava. :)

Sanna/Beauty Box kirjoitti...

Suosittelen kyllä noita herbinan tuotteita. En ole itse kokeillut bodyshopin vastaavia, mutta hinta on ainakin edullisempi näissä. :)

Sanna/Beauty Box kirjoitti...

Tuoksu on kyllä herkullinen! :)

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig