keskiviikko 11. joulukuuta 2013

Flower Crush

Terälehtien sade.
Ruusujen ja pionien kimara.
Tuhansien kukkien pyörremyrsky
kietoo Saint Laurent -naisen pehmeään, kiihkeän aistilliseen pilveen
Flower crush
Vaikuttavana terälehtipedillään,
kietoutuneena päivänvaloon
hän nauttii aistillisuuden ja pehmeyden pelistä.
Paljastaa pilkahduksen syvintä sisintään
voittaakseen sydämet puolelleen.
Vapautunut, moderni femme fatale.
Hän vangitsee kukkien sisimmän ja ilmaisee
itseään niiden ainutlaatuisten terälehtien loputtomilla väreillä.
Sylin verran ruusuja, pioneja, krookuksia, vesihyasintteja, kurjenmiekkoja -
ne ylistävät hänen silmiään, kynsiään, ihoaan
Hänen huulensa ovat kuin vadelmaa tai mustaherukkaa,
herkullinen, ultrakiiltävä väri
Lihan ilojaKevääseen on vielä matkaa, mutta silti halusin fiilistellä näin pimeyden keskellä Yves Saint Laurentin kevään 2014 meikkilookkia.

Kauniin hennon värisen luomiväripaletin sävyt ovat poimittu kukkakimpusta. Paletista löytyy varjoja, valoa ja puhtaita värejä. Fuksian-pinkin, tumman kirsikan ja korallin sävyt antavat väriä ja syvyyttä silmiin. Helmiäisen shampanjan sävy antaa kevään raikkautta katseeseen. Tummaa kirsikan varjoa, vaaleanpunaisen ja luumun väliltä on helppo käyttää yksinään tai ripsirajan juuressa katseen syventämiseksi. Toisia sävyjä levitetään raikkaana sädekehänä kulmakarvoihin asti. Syvyyttä silmiin saa rajaamalla ne Dessin du Regard Waterpoof No 11 Intense Purple-rajauskynällä.


"Eloisa harmonia, pionien lukuisat sävyt, kuin säkenöivien värien räjähdys. Palette Ombres 5 Lumiéres Pivoine Crush -paletin sävyt ovat kuin kallisarvoisia poimintoja kauneimmasta kukkakimpusta." Lloyd Simmons

Kevääksi YSL kietoo huulet täyteläisyyteen neljällä uudella herkullisella Rouge Volupté-sävyllä ja niiden lisäksi valikoimaan tulee neljä sävyä uudesta huulikiillosta, joka on viimeisin lisäys Volupté-perheeseen. Lookin huulet ovat syvästi kosteutetut, pinkki-punaisen fuksian väriset ja ultrakiiltävät. Kynnet on lakattau voimakkaalla fuksialla.
Mitä pidät kevätlookista? Kevättä odotellessa! :)Share:

4 kommenttia

Anonyymi kirjoitti...

Ihania keväisiä värejä! Sieltä se kevät on tulossa nopeammin kuin voisi kuvitella! Nyt nautitaan joulun ajasta ja kynttiöiden loisteesta!

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihana lookki... :)

petr kirjoitti...

upeita kuvia

Lila.fi kirjoitti...

Oi en malta odottaa, että kevään puolella tulee taas kaikkee ihanaa kosmetiikkahyllyille! :) Tuo luomiväripaletti on kyllä kaunis... YSL:n hylsyt on aina niin tyylikkäitä.

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig