sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Home sweet home
Untitled #64 

Silloin kun muutin nykyiseen kotiimme asustelemaan, niin olin erittäin innostunut sisustelemaan asuntoa ja hankkimaan sinne kaikkea uutta huonekaluista kahvikuppeihin. Muutamaan vuoteen emme ole tehneet suurempia hankintoja kotiimme, mutta nyt kieltämättä pieni sisustuskärpänen on puraissut meikeläistä ja sormet syyhyäisi sisustelemaan kotia uuteen uskoon.

Luultavasti kevään puolella hankimme ainakin uuden sängyn. Viime kesän Tallinnan matkalla ihastuin hotellissa makuuhoneen sänkyyn, jossa oli juuri samanlainen sängynpääty kuin yllä olevassa kuvassa. En ole vielä kuitenkaan bongannut sopivaa päätyä mistään kaupasta täältä Suomesta, eli etsintää olisi vielä jatkettava. Eiköhän se oikea pomppaa vastaan kun tutkailee kauppoja rauhassa läpi.

Lähinnä kuitenkin tarkoituksena olisi hankkia kotiin uusia pehmeän sävyisiä tekstiilejä kuten uudet vaaleat verhot, tyynyjä beigen ja harmaansävyissä sekä sängynpeitto, jonka myös haluan valkoisena. Hopeat ja kristalliset yksityiskohdat ovat myös hyvä yhdistelmä muuten vaalean sävymaailman kanssa ja tummat kalusteet tuovat kontrastia vaalean kanssa.

Kokosin kollaaseihin ja valmiisiin kuviin sitä tyyliä joka miellyttää itseäni tällä hetkellä. Mukaan oli pakko napata muutama fiilistely kuva upeista asunnoista. Ainahan sitä voi haaveilla. ;)Untitled #65Untitled #66


Tällä hetkellä olen suht tyytyväinen kotimme sisustukseen aikankin huonekalujen osalta. Niin, paitsi se sänky. Aion vain lisätä asuntoon valoa käyttämällä enemmän valkoisia tekstiilejä. Luonnonvalo on se paras valo, mutta tietysti voisi harkita jos tekisi valaistukseen myös joitain muutoksia. Katsotaan minkälaisiin muutoksiin tämä sisustusinto johtaa.
 
Näin kolmantena adventtina arvoin taas yhden voittajan LdB:n adventtikisassa. Tämän päivän voittaja on Maria! Hänelle lähtee siis palkinnoksi LdB:n vartalonhoitopaketti, joka sisältää kaksi herkullisen tuoksuista vartalovoidetta, kaksi suihkugeeliä sekä käsivoide. Kilpailu pyörii vielä tasan viikon ajan ja voit käydä osallistumassa siihen täällä.

Marian ihonhoitovinkki talvelle:

"Itselleni parhaana ihonhoitona näin talvisin toimii saunominen ja sen jälkeen laitan iholle syväkosteuttavaa voidetta. Iho pysyy pitkään kimmoisana ja pehmeänä. :)".


Käyhän osallistumassa siis kisaan. Rentouttavaa sunnuntai illan jatkoa!
Share:

2 kommenttia

Anonyymi kirjoitti...

Verhoja, tyynyjä ja peitteitä vaihtamalla saa pienelläkin rahasummalla vaihtelua kodin sisustukseen. Ja ainahan voi kierrättää vanhoja verhoja ja muita tekstiilejä ystävien ja sukulaisten kanssa.

Salla kirjoitti...

Mun unelmien kylppäri, aivan ehdottomasti! Hyvältä näyttää myös tuo olohuone runsaine tyynyineen, miten ihana olisi joulunpyhinä tuollaisessa lukaalissa köllötellä. Kiitos inspiksestä :)

http://happy-heels.blogspot.fi/

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig