tiistai 10. joulukuuta 2013

LuxeffectsKauppoihin saapui marraskuun puolessa välissä lisää kimallusta joulukoristeiden ja valojen keskelle, kun uudet Essien Luxeffects-kynsilakat tulivat valikoimiin. Lakat ovat tarkoitettu päällyslakoiksi tuomaan tavallisen kynsilakan päälle näyttävyyttä niin arkeen kuin juhlaankin. Lakka levittyy kynnelle tasaisesti ja se sisältää 4-5 eri kokoa olevia kimallehiutaleita tai helmiäishippuja. Jos kynnet haluaa välkehtimään ja kimaltelemaan näyttävästi voi lakata vaikka kaikki kymmenen kynttä ja hillitympi look syntyy kun sipaisee vain yhteen kynteen kimallusta.


Sävyt: hopea - set in stones, diskopallon peilinpirstaleita, kultainen - as gold as it gets, kultaista lameenvälkettä, sininen - stroke of brilliance, platinainen kimalleryöppy, vaalea - pure pearlfection, pramea barokkihelmiäinen, pinkki - a cut above, pinkkejä timanttisiruja.


Nämä pohjalakat sopivat parhaiten yhteen luxeffects-päällyslakkojen kaveriksi. Yksi punainenkin löytyy joukosta sopivasti tähän joulunaikaan. ;) Muuten sävymaailma onkin hyvin hillittyä ja maanläheistä. Kimalteet tuovatkin juuri sopivaa lisäpiristystä hillityn lakan päälle.Seuraavaksi voisinkin kokeilla punaisen ja kultaisen yhdistelmää! :)


Follow on Bloglovin
Share:

1 kommentti

Anonyymi kirjoitti...

Itse olen kokeillut punaisen ja hopean yhdistelmää. Pioninpunaista ensin kynsille ja sitten hopeakimalletta kynsien päihin. Hauskat joulukynnet!

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig