sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Snapshots & arvonnan ensimmäinen voittaja


Ensimmäinen joulukuuta ja ruoho on vielä vihreää. Aurinko pilkottelee välillä pilvien välistä valaisten kauniisti puissa ja pensaissa roikkuvat vesipisarat. Näin on juuri sopiva lämpötila ainakin minulle. Jouluksi tottakai toivon maan valkeaksi, mutta siihen asti kipsuttelen mielelläni lumettomalla tiellä. Perjantaina oli ehkä suurimmalla osalla ihmisistä pikkujoulut, sillä väänsin melkein koko päivän pelkkiä pikkujoulukampauksia töissä. Itse vietin perjantai-illan kotona rauhallisissa merkeissä siivoten, mutta kävin myös salilla vetämässä pikaisen treenin.

Tiistaina oli pakko käydä ystävän kanssa testaamassa uusi Starbucks!
Kaunis sunnuntai maalla viikko takaperin.
Torstaina kävin tutustumassa Nivean uutuuksiin.
Mökin laajennus edistyy kovaa vauhtia. Ensi kesänä päästään maalaushommiin.

Treeniä & pikkujoulufiiliksiä.

 Viikonlopun herkkuja unohtamatta glögiä.


Tänään arvoin ensimmäisen voittajan LdB:n adventti-kisassa. Olen saanut paljon hyviä vastauksia teiltä kaikilta, mutta valitettavasti voin valita vain yhden voittajan kerrallaan ja hän tulee tässä:

Onnea Tiia K!

"Talvi-ihoa hellin mm.vahaamalla kintut. Olen huomannut, että päivittäinen säärien ajelu saa koipeni kutiamaan talvisin aivan villinä. Vahauksen pitkä hoitoväli on auttanut tähän. Lisäksi ulkoillessa kannattaa käyttää kunnon kerrastoa, jottei iho palelulla, mikä ajaa saman asian, kuin auringossa palaminen. Iho hilseilee... Lisäksi jaksan voidella aamuin ja illoin kroppani ja tärkeää kuunnella vartaloa minkälainen voide hellii parhaiten omaa ihoa."

Laitoin sinulle viestiä tulemaan. :)

Seuraavan voittajan arvon viikon kuluttua sunnuntaina, joten laita oma vinkkisi tänne ja kerro mikä on mielestäsi parasta hoitoa vartalolle kylminä ja viimaisina talvikuukausina?


Ihanaa sunnuntain jatkoa!
Share:

2 kommenttia

Tiia Koivusalo kirjoitti...

Sydämelliset kiitokset <3

Sanna/Beauty Box kirjoitti...

Oleppa hyvä! :)<3

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig