perjantai 6. joulukuuta 2013

Uusi Nivea Sensitive-sarja
Pääsin viime viikolla tutustumaan Nivean uuteen Sensitive-sarjaan, joka esiteltiin viehättävissä Glo Hotel Kluuvin tiloissa aivan Helsingin keskustassa. Aamu alkoi makoisalla aamupalalla, jonka jälkeen pääsimme tutustumaan tähän uuteen tuotesarjaan. Olen käyttänyt Nivean tuotteita jonkin verran aikaisemminkin. Varsinkin sinisessä peltirasiassa myytävä Nivea Creme on tullut tutuksu vuosien myötä. Nivea Creme on lanseerattu jo vuonna 1911 ja tätä klassikkoa myydään vuosittain yli 1,5 miljoonaa kappaletta. Melkoinen määrä! :)Suomalaisista naisista 48% kärsii herkän ihon aiheuttamista ongelmista. Uuden Nivea Sensitive-sarjan tuotteet ravitsevat tehokkaasti kasvojen herkkää ihoa ja vähentävät punoitusta, kiristävää tunnetta, ja kuivuutta. Nämä tuotteet eivät sisällä hajusteita, väriaineita tai parabeeneja.


Herkkä iho reagoi voimakkaasti ulkoisiin tekijöihin kuten stressiin tai nopeisiin lämpötilan vaihteluihin. Tämä ilmenee nopeasti ärsytyksenä kuten punoituksena, ihon kiristymisenä ja kuivuutena. Ärsytys voi vaikuttaa ihon omaan suojaavaan kerrokseen, minkä vuoksi ihon hoitaminen oikeilla tuotteilla on erityisen tärkeää.

- Usein herkkäihoisuus mielletään samaksi ongelmaksi kuin kuiva iho. Todellisuudessa jokainen ihotyyppi voi kärsiä herkistymisestä, myös rasvoittuva ja sekaiho. Meillä Suomessa iho joutuu koville pitkän, kylmän talven aikana- herkästä ihosta kärsiikin puolet suomalaisista naisista, Nivean markkinointikoordinaattori Maaret Lämsä muistuttaa.Uutuudet esiteltiin kolmessa eri speed dating- henkisessä tietoiskussa, joissa jokaisesta tuotteesta kerrottiin kattavasti ja mielenkiintoisesti.

Lakritsijuuresta uutettu licochalcone on tunnettu ihoa rauhoittavista ominaisuuksista ja tehokkaasta suojasta haitallisia UV-säteitä vastaan. Ihon uudistumista edistävä dekspantenoli varmistaa sileän ja kiinteän ihon. Viinirypäleensiemenöljy sisältää runsaasti antioksidantteja ja E-vitamiinia sekä kosteuttaa ihoa tehokkaasti.


Pääsin itse kokeilemaan uusia Powder Touch-deodorantteja, Cream care-suihkusaippuaa, Sensitive 3 in 1 Micellar warer-puhdistusnestettä sekä Sensitive Day Cream-päivävoidetta. Erityisesti ihastuin spray deodoranttiin sekä suihkusaippuaan.


Nivea Creme Care-suihkusaippua sisältää B5 provitamiinia, ihoa helleviä öljyjä sekä IQ-teknologian. Kevyt koostumus jättää iholle puhtaan, raikkaan ja kosteutetun tunteen, joka säilyy myös kuivaamisen jälkeen.

Nivea Powder Touch-deodorantin höyhenenkevyessä koostumuksessa on häivähdys puuteria. Tuote sisältää kaoliinijauhetta, joka on pehmentävistä ominaisuuksista tunnettu luonnollinen ja monikäyttöinen savimineraali. Nivea Powder Touch tuo iholle nopeasti kuivan ja silkkimäisen tunteen, ja takaa 48 tunnin suojan hikoilua vastaan.

Nivea Sensitive Day Cream-päivävoide sisältää viinirypäleensiemenöljyä, licochalconea ja uudistumista edistävää dekspantenolia. Häivyttää herkän ihon punaisuutta, kireyttä ja kuivuutta. Aurinkosuojakerroin SPF 15.

Nivea Sensitive 3 in 1 Micellar water-puhdistusneste palauttaa ihon luonnollisen tasapainon ja on samaan aikaan syväpuhdistaja, meikinpoistaja ja raikas kosteuttaja.  Tämä tuote sisältää myös viinirypäleensiemenöljyä ja dekspantenolia, jotka takaavat hellävaraisuuden iholle.

Nämä uutuudet ovat kaupoissa tammikuussa 2014.Hyvää itsenäisyyspäivää täältä sinivalkoisten purnukoiden keskeltä! :)Share:

2 kommenttia

Anonyymi kirjoitti...

Kokeilin myös päivävoidetta. Ensivaikutelma oli hyvä. Ihanan pehmeä voide ja imeytyi hyvin. Ja erittäin hyvä asia oli se, että voide on hajusteeton.

Norttis8ans kirjoitti...

Roll-on -deodorantti on ihanan tuoksuinen ja tehokas. Tätä tulee varmaan menemään purkkikaupalla, kunhan vaan Nivea jaksaa näitä valmistaa. ;)

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig