torstai 30. tammikuuta 2014

Day at the pool
Kuumana hellepäivänä tekee mieli vain kölliä aurinkotuolissa hyvä kirja kädessä ja nauttia auringon säteistä iholla. Tänään otettiinkin ihan vain rennosti ja hengailtiin melkein koko päivä altaalla. Kävimme lainaamassa hotellin kirjastosta kirjat ja kasan lehtiä, joita oli kiva lueskella ajankuluksi. Kuvissa vilahtaa myös muutama uusin ostos, jotka ovat tarttuneet mukaan reissun varrella. Tänään alkoi myös Kiinalaisen Uuden Vuoden juhlinta. Happy New Year! :DShare:

6 kommenttia

Jaana M / My life kirjoitti...

Voi mietn ihanan näköistä siellä on :)

Anonyymi kirjoitti...

Kauniin ja lämpimän näköistä on. Täällä Helsingissä on ollut aurinkoa, mutta kylmä pakkastuuli purevoittaa ilmaa. Viikonlopuksi lupasivat lumisadetta!

Sanna/Beauty Box kirjoitti...

Juu, kieltämättä. :)

Sanna/Beauty Box kirjoitti...

Hrrr, varmasti tuntuu kylmältä kun tuulee vielä lisäksi. Onneksi aurinko on sentään paistellut. :)

Anonyymi kirjoitti...

Apua ! Klikkasin ihan sattumanmukasesti blogilistalta auki eri blogeja ja löysin sitten tieni tänne ! ja mikä hauskinta, itsekin olen lähdössä miesystäväni kanssa Lantalle 19 pv ! Joten Lanta postauksia vaan tulemaan ! aivan ihanan näköstä sielä ! :)

Sanna/Beauty Box kirjoitti...

Onpas hauska sattuma! :) Postauksia Lantalta tulossa vielä lisää vaikka nyt ollaankin jo kotiuduttu takaisin tänne kylmään ja lumiseen Suomeen. Paikka on kyllä kaunis. Mukavaa reissua teille!

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig