perjantai 24. tammikuuta 2014

@Koh Lanta
Helou! Täällä ollaan lomafiiliksissä hotellihuoneessa ja kohta olisi tarkoitus lähteä illalliselle. En ole vielä kertaakaan avannut tietokonetta loman aikana ja kännykkäkin on lojunut rantakassin pohjalla ainoastaan sitä varten, että välillä voisi katsoa kelloa, vaikka toisaalta eihän lomalla tarvitsisi edes huolehtia kellonajoista. Kuvia on kertynyt kameralle jo iso määrä, vaikka tosiaan pari päivää vasta mennyt lomasta.

Pitkän lennon, parin tunnin bussimatkan ja muutaman lauttavälin jälkeen olimme vihdoin ja viimein perillä Koh Lantalla. Aurinko paistoi jo täydeltä taivaalta yhdentoista aikaan, kun me jo hieroskelimme silmiämme väsymyksestä, sillä Suomessahan oli vasta varhainen aamu. Lennolla en nukkunut silmäystäkään, joten univelkaa oli tullut yhdestä nukkumattomasta yöstä.

Aluksi saimme eteemme kylmät tummansiniset tervetuliaisjuomat ja samalla jalkoja lepuuttaessamme saimme hoidettua sisäänkirjautumisen nopeasti ohi. Pieni golfauton näköinen vempele kuljetti meidät huoneeseemme matkalaukkujen kera. Ajattelimme huvittuneina, että miksi ihmeessä menemme autolla hotellihuoneeseen, mutta perille päästyämme tajusimme, että kipuamista oli kiitettävästi korkean rinteen päälle, missä huoneemme sijaitsi. Huoneen parvekkeelta aukesi upeat näkymät merelle ja kylän keskustan suuntaan. Aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta, linnut lauloivat ja fiilis oli mitä mahtavin olla vihdoin perillä. Menimme heti aluksi ottamaan nokoset lähimmälle uima-altaalle, missä saimme olla ihan rauhassa kahdestaan. Ensimmäinen päivä menikin ihan lepäillessä ja hotelliin tutustuessa.

Miehen maha alkaa kuulemma murista nälkää jo niin pahasti, että nyt on lähdettävä syömään. Hauskaa viikonloppua! :))


Share:

2 kommenttia

Anonyymi kirjoitti...

Kuulostaa ja näyttää mukavalta! Nauttikaa lämmöstä ja auringosta! Täällä Helsingissä on voinut nauttia aurinkoisista päivistä ja erittäin raikkaista pakkaspäivistä. Tänään lauantaina 25.1. ei tosin aamulla ollut kuin 10 astetta pakkasta ja pilvistä. Pitää lähteä lenkill. T & J :)

Sanna/Beauty Box kirjoitti...

Näihin aikoihin vuodesta alkaa Suomessakin aurinko paistaa useammin ja päivät ovat jo selvästi pidempiä. Aurinkoa ja lämpöä on täällä riittänyt kiitettävästi! :)

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig