tiistai 21. tammikuuta 2014

Packing

Pakkasin eilen vielä myöhään illalla purnukoita, toppeja, aurinkovoiteita, hameita, bikineitä sekä paljon muuta vaatetta ja tavaraa mukaan, mitä nyt muutaman viikon Thaimaan matkalla sattuu tarvitsemaankaan. Varmasti laukussa on tärkeiden vaatteiden lisäksi paljon turhaakin, mutta parempi niin päin, sillä tuskin meidän pikkusaarella on mitään suurempia ostosparatiiseja tarjolla. Ehkä parempikin näin. ;)

Mukaan lähti myös kaksi ihkauutta paria kenkiä. Hankin hieman tätä matkaa ajatellen valko-mustat balleriinat sekä mielettömän söpöt mustat balleriinat, joita koristavat timantein koristellut rusetit. Materiaali on mustissa balleriinoissa vettä hylkivää, eli vaikka pieni sadekuuro Thaimaassa yllättäisikin, niin kengät eivät silti kastu. Näiden kenkien lisäksi pakkaan mukaan yhdet sirot sandaalit, joita voi käyttää rannalla tai illalla ravintolassa ym. Korkokengille tuskin tulee käyttöä tällä matkalla. :))


Kohta lähdetään kohti lentokenttää ja matkaa on edessä vielä hurjasti. Toivotaan vain, että netti toimii sujuvasti paikanpäällä, sillä otan kannettavan mukaan ja postailen sitten fiiliksiä auringon alta. Mukavaa viikon jatkoa! :)


Toteutettu yhteistyössä Spartoon kanssa.
Share:

1 kommentti

Anonyymi kirjoitti...

Oikein mukavaa ja leppoista lomaa sinne pikkusaarelle! Täällä Helsisngissä keskiviikkoaamuna 22.1. pakkasta - 16 astetta.

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig