tiistai 28. tammikuuta 2014

Summer Hair
Lupailin aikaisemmin kuvia uusista hiuksista, jotka värjättiin ja pidennettiin parisen viikkoa sitten. Kuvissa alkaa jo vaaleiden hiusten kylmä sävy kadota ja tilalle on tulossa hyvää vauhtia lämpöisempi väri, mitä tosin yritän kovasti taittaa Color Fresh silver -sävytteellä. Hopeashampoo on myös hyvä tuote taittamaan keltaisuutta, mutta en viitsinyt kantaa kaikkia purnukoita mukanani tänne Thaimaaseen.

Aurinko syö väriä innokkaasti, siksi pyrinkin ottamaan aurinkoa iso lierihattu päässä. Pidennysten takia vältän kastelemasta hiuksia merivedellä, sillä se kuivattaa hiuksia entisestään ja huonontaa pidennysten pysyvyyttä. Uimaan mennessä kiepautan hiukset kiinni sykerölle.Lomatuotteiksi hiuksille valitsin Sebastianin Trilliance -shampoon, joka tuo kiiltoa ja kosteuttaa (sisältää vuorikristallia) sekä Wellan Sp -sarjasta hoitavan ja pörröisyyttä poisvievän Smoothen Maskin. Pesun jälkeen suihkautan jätettävää hoitoainetta Redkeniltä ja föönin lämmöltä hiuksia suojaa Sp:n Luxe Oil -eliksiiri.

Huomenna hiukset saavat piiloutua taas lierihatun alle, kun lähdemme päiväksi kiertelemään Krabi Townia. Palaamisiin! :)

Follow on Bloglovin
Share:

1 kommentti

iuliathea kirjoitti...

These pictures make me miss summertime! How are the products so far? :)

I´ve recently posted some tips for maintaining beautiful long hair, you´re welcome to pay me a visit at

http://iuliathea.blogspot.fi

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig