torstai 2. tammikuuta 2014

Suuntana lenkkipolkuUntitled #68


Monet ovat varmasti tehneet taas uutena vuotena lupauksia tulevalle vuodelle. Ehkäpä yleisempiä uuden vuoden lupauksia ovat tipaton tammikuu, karkkilakko ja kuntoilun lisääminen. Eivät toki lupaukset ole pahitteeksi kenellekkään, kunhan niistä jaksaa vain pitää kiinni loppuun asti. En ole tehnyt yleensä uudelle vuodelle mitään erityisiä lupauksia, mutta kieltämättä vuoden alku on uudistumisen aikaa ja monet asiat voi aloittaa henkisesti puhtaalta pöydältä. Nyt voisi vuoden alussa keskittyä kunnolla treenaamiseen ja terveelliseen ruokavalioon. Uutta potkua treenaamiseen tuo tietysti uudet urheiluvarusteet. Nyt onkin loistava aika hankkia uusia treenivaatteita ja kenkiä näin alennusmyynti aikaan.

Bongasin Spartoolta Niken harmaan-pinkit juoksukengät nyt 20% alennuksella. Tämä talvi on ollutkin hyvää aikaa lenkkeilyn kannalta, kun ei ole tarvinnut välittää talven liukkaista eikä lumista.  Juoksukenkiä koristaa hauska leopardikuosi ja sisus on söpön pinkki. Valikoimasta löytyy myös paljon muita urheilukenkiä hyvin alennuksin. Eli jos aloittaisi vaikka tämän vuoden hankkimalla uudet laadukkaat urheilukengät ja suuntaisi pirteänä lenkkipolulle.

kuvat NikeShare:

2 kommenttia

Niina kirjoitti...

Voi ei nuo leopardikuosiset juoksukengät! Ihanat! Nuo jos mitkä motivoi juoksemaan siis itselläni ainakin jatkamaan viime keväänä alkanutta lenkki intoa. :)

Sanna/Beauty Box kirjoitti...

Ne on kyllä ihanat! :) Kyllä se motivaatio nousee kummasti kun on hyvät treenivaatteet käytössä.

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig