sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Wruuum wruuum
Muutaman päivän löhöily rannalla ja uima-altaalla riitti meille hetkeksi, joten piti keksiä jotain muuta puuhaa vaihteeksi. Vuokrasimme eilen päiväksi skootterin käyttöömme, mikä osoittautuikin erittäin näppäräksi menopeliksi täällä pikkusaarella, missä liikenne on rauhallista.

Iskimme kypärät päähän ja lähdimme aluksi lähialueelle ajelemaan ja ihastelemaan maisemia. Kun ensimmäisen valokuvan oton paikka koitti, niin yllätykseksi huomasinkin, että olin jättänyt kameran akun lataukseen hotellihuoneeseen, eli eikuin takaisin hotlalle ja akkua hakemaan. Tämän jälkeen pääsimmekin oikein kunnolla ajelun makuun, sillä kiersimme samantien koko Koh Lantan ympäri.

Autoja tällä saarella on hyvin vähän liikenteessä. Suurin osa menopeleistä on skoottereita tai tuktukkeja. Eri rannoille oli helppo löytää tie, sillä skoottereita oli aina polun päässä sen verran paljon parkkeerattuna, joten hienot rannat löysi erittäin helposti. Pääsin nauttimaan maisemista helposti, kun itse ei tarvinut hoitaa ajamista,vaan mies sai olla kuskina. Kuumuuskaan ei tuntunut niin tuskaiselta, kun raikas ilmavirta hiveli ihoa mukavasti. Tämä päivä menikin sitten taas rannalla aurinkoa palvoen. ;)

Share:

Ei kommentteja

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig