maanantai 24. helmikuuta 2014

Eye Dramatizer luomivärikynä
 Kevät on saapunut...! Ainakin uusien Lumenen Natural Code Eye Dramatizer luomivärikynien kirkkaaseen värimaailmaan. Pääsin kokeilemaan uusia luomivärikyniä, jotka sisältävät rajauskynän ja luomivärin yhdessä ja samassa tuotteessa. Kynän koostumus on erittäin pehmeä ja se on helppo levittää luomelle joko rajauksena tai luomivärinä koko luomelle sormella häivyttäen.

 Kullanvaalealla kynällä voi korostaa kulmaluuta ja silmän sisänurkkaa. Tummanruskealla värillä voi loihtia helposti smokey eye- henkisen bilemeikin. Useita sävyjä voi käyttää myös yhdessä häivyttäen rajat sormin. Omiksi suosikeikseni ovat nousseet kullanvärinen ja pinkki luomivärikynä. Voimakas sademetsän sävyinen turkoosikin houkuttelee, kun sopiva tilaisuus vain tulee eteen. ;)

Kynien koostumus on vedenkestävä ja pitkäkestoinen ja värit pysyvät iholla haalistumatta eivätkä leviä ikävästi kulmaluulle. Hyvä puoli luomiväikynässä on myös, että se ei varise ikävästi silmän alle niin kuin taas tavallisella luomivärillä saattaa olla tapana. Näppärä kosmetiikkatuote kiireisiin aamuihin sekä helpon ja nopean silmeikin tekoon!


Kaupoissa maaliskuussa 2014. Toteutettu yhteistyössä Lumenen kanssa.
Follow on Bloglovin
Share:

10 kommenttia

Unknown kirjoitti...

Siis mun on varmaan pakko ostaa toi pinkki, niin ihanan raikkaan värinen :D

Unknown kirjoitti...

Ja hei vielä kysyisin, paljonko on hintaa kynällä? :)

Anonyymi kirjoitti...

Moikka! Todella kivan oloinen blogi :) seurasin bloglovinissa.. Yks kysymys vaan :D Miten oot saanut tuon "Seuraaa Blogilistalla" jutskan tonne :) ? Haluaisin kanssa, mut en osaa :<

Tiia / Littlebigthings kirjoitti...

Näyttääpä hauskalta! En oo varmaan koskaan edes tullut kokeilleeksi tollasta luomivärikynää! :)

Anonyymi kirjoitti...

Kivoja uusia värejä näin kevättä kohti. Värit sopivat tosi hyvin kevään ja kesän silmämeikkeihin. Aurinko paistaa ja taitaa tulla aikainen kevät. Hyvä niin....

Sanna/Beauty Box kirjoitti...

Toi pinkki on kyllä ihan paras<3 hinta on 9,90€

Sanna/Beauty Box kirjoitti...

Kiitoksia kovasti! :) Bloglistan omilla sivuilla pitäisi muistaakseni olla ohjeet miten bannerin saa sivuille. :)

Sanna/Beauty Box kirjoitti...

Nuo värit ovat kyllä niin pirteän keväisiä. Itselläkin on viime kerrasta aikaa kun tuollaista kynää on tullut käytettyä. :)

Sanna/Beauty Box kirjoitti...

Kyllä, värit ovat ihanan pirteitä. Lupaavalta ainakin näyttää tuon kevään suhteen. :)

Mia / Beauty Highlights kirjoitti...

Onpas kivan keväisiä ja raikkaita värejä! Luomivärikynillä saa helposti ja nopeasti piristystä katseeseen :) Ja niitä on helppo kuljettaa mukanakin, jos meikki vaatii freesausta päivän aikana ;)

Jään seuraamaan blogiasi! Tervetuloa vastavierailulle myös minun kauneusblogiini: http://beauty-highlights.blogspot.fi/

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig