sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Noon

Ja taas piipahdus takaisin Thaimaaseen. ;) Kiireiden vuoksi en ole kerennyt julkaisemaan vielä kaikkea kuvamateriaalia lomalta, joten lomakuvia on vielä tulossa useampaan otteeseen. Tosin muuta matskua ei ole kameralle juuri kertynykään loman jäljiltä, sillä niinkuin jo mainitsin, kiire vaivaa tällä hetkellä eikä asukuvia tai muita juttuja ole yksinkertaisesti tullut kuvailtua.

Kävimme eräänä päivänä matkallamme syömässä ihastuttavassa Noon-näköalaravintolassa, johon oli jokunen matka hotelliltamme. Matka taittui kuitenkin kätevästi skootterilla noin vartissa. Olimme jo monena päivänä ajaneet ravintolan ohi, joten päätimme piipahtaa tällä kertaa siellä syömässä. Hintataso oli edullinen (niinkuin lähes kaikkialla Thaimaassa), ruoka maukasta ja näköala upea eli voiko hyvältä ravintolalta muuta toivoa? Jos paikka olisi sijainnut lähempänä hotelliamme, niin olisin mielelläni käynyt siellä useammankin kerran syömässä loman aikana, varsinkin auringonlaskun aikaan.Kahden viikon aikana söin ainoastaan Thaimaalaista ruokaa. Se oli yksinkertaisesti maukasta ja edullista. Tietysti hotellin aamiaisella tuli syötyä ihan perusaamiaista eikä sitä riisivaihtoehtoa. ;)


Kylmä kookosvesi maistui taivaalliselle kuumana iltapäivänä!


Tässä siis ravintolasuositus, jos satut joku kerta lomailemaan Koh Lantalla. :)Share:

5 kommenttia

Unknown kirjoitti...

Pakko tulla kommentoimaan että ihanan näköstä! Itse en ole koskaan vielä käynyt Thaimaassa mutta tällaiset kuvat vaan entisestään motivoi säästämään kunnon paratiisimatkaa varten ;) Näitä Thaimaa-kuvia näkee niin paljon tähän vuodenaikaan omassakin facebookissa tuttujen lisääminä.

Terkuin,
Jenni
http://mylifemymindd.blogspot.fi/

Sanna/Beauty Box kirjoitti...

Thaimaa on kyllä ihana maa. Kaunis luonto, edullinen hintataso, ystävällisiä ihmisiä ja turvallista verrattuna vaikka Etelä-Amerikan maihin. Ei ihme että on niin suosittu matkakohde. :)

MRSQ kirjoitti...

Siis noi ruuat on jotain aivan uskomattoman hyvää ja edullista, ahh! <3

Jere kirjoitti...

Vautsi! Eksyin nyt vasta ensimmäisetä kertaa blogiisi ja pakko sanoa että ihastuin!
Thaimaa on kyllä ihana paikka ja ehdottomasti lähtisin sinne vielä joskus uudelleen, ja upeita kuvia :D

http://omanelamanikuningas.blogspot.fi/

Atro Niiniluoto kirjoitti...

Ainakaan toistaiseksi en ole suunnistanut tuonne, mutta olen kauan tiennyt, että Thaimaassa on aina kesä.

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig