keskiviikko 12. helmikuuta 2014

Valoa elämään


Minä ja kamera ollaan aikamoinen parivaljakko varsinkin matkoilla, kun aikaa ja uusia kuvauksen kohteita riittää vaikka muille jakaa. Olen aina pitänyt valokuvaamisesta ja kantanut kameraa ympäriinsa mukana jopa muidenkin ärsytykseksi asti varsinkin silloin, jos olen jossain juhlissa innostunut ottamaan kuvia enemmänkin. Jotenkin kameran takaa on hauska etsiä uusia näkökulmia asioihin ja sieltä maailma näyttää aina niin mielenkiintoiselta.

Tällä hetkellä nämä Suomen talviolot eivät välttämättä ole niitä ihanteellisempia aikoja kuvaukselle ainakaan valon kannalta, joten kuvailukin jää väkisin vähemmälle. Joskus, jos tosissaan on pakko kuvata jotain tänne blogiin tai muualle, valo tai lähinnä sen puute saattaa tuottaa päänvaivaa. Thaimaassa tätä ihanaa auringonvaloa ei puuttunut ja otin siitä kaiken irti, minkä vain kuviin kerkesin tallettamaan. Nämä ruudut nappasin Koh Lantan kansallispuistossa.

Share:

4 kommenttia

Anonyymi kirjoitti...

Kauniita kuvia! Kevättä odotellessa...

Hiekkakissa kirjoitti...

Moi vaan!

Haastan sut mukaan yhteisen asian puolesta :)
http://tuumastataiteeseen.reija.org/2014/02/haaste-vauvafi.html

lena / london and beyond kirjoitti...

Ihanan piristäviä reissukuvia, näitä on kiva katsella. Ja onhan tuolla huomattavasti parempi ottaa kuvia kuin talvisessa euroopassa... ihana olisi lähteä jonnekin lämpimään pian:)

Santtu/Lempi kirjoitti...

Aikamoinen lämpökaipuu tuli kun luki tän postauksen läpi :) Miks me mentiinkään varaamaan matka nyciin eikä johonkin lämpimään...? :D

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig