perjantai 21. helmikuuta 2014

Vitamiini smoothie

Tähän aikaan vuodesta on todella paljon liikkeellä kaikenlaista flunssaa ja muuta ikävää tautia ja siksi onkin erityisen tärkeää kiinnittää huomiota ruoan laatuun ja tarpeeksi pitkiin yöuniin. Yöunista puheen ollen seuraavassa postauksessa raotan ovea makuuhuoneen puolelle, mistä löytyy meidän ihkauusi sänkymme. Hyvällä sängyllä ja tyynylläkin on iso merkitys unen laadun kanssa. Tuntuu, että uudella sängyllä olen nukkunut paremmin kuin aikoihin. :)

Thaimaan matkan jälkeen olen syönyt aina aamuisin hedelmäisen smoothien, johon olen käyttänyt myös mustikoita tai mansikoita vaihtelevasti. Syön hedelmiä mielelläni, mutta aina niitä ei kiireen vuoksi välttämättä muista syödä tarpeeksi. Hedelmä-smoothie on helppo tapa saada kaikki tarpeelliset vitamiinit nopeasti ja vaivattomasti. Tämän jälkeen myös aamu alkaa paljon energisemmin ja olo on ihanan pirteä. Me teemme yleensä yhteisen smoothien mieheni kanssa eli siksi tämän ohjeen määrä riittää useampaan kertaan, jos tämän syö yksin.

Hedelmä-smoothie 2-3 annosta:

200-300g marjoja
2 omenaa
2 mandariinia
hunajamelonia maun mukaan
1 päärynä
3 dl maustamatonta proteiinijauhetta
3 dl maitoa
ripaus merisuolaa

Koristeluun jäisiä marjoja.

Kiireisinä aamuina smoothien voi vaikka tehdä edellisenä iltana valmiiksi jääkaappiin ja ottaa näppärästi mukaan töihin! :)


Share:

2 kommenttia

Anonyymi kirjoitti...

Onpa herkullisen näköinen smoothie! Ja varmasti terveellistä. Pitääpä kokeilla.

Jutta kirjoitti...

Nams! Smoothiet on niin parhautta. :)

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig