perjantai 14. helmikuuta 2014

Ystävänpäivän arvonta


Aluksi tahdon toivottaa teille kaikille lukijoilleni oikein ihanaa ystävänpäivää! Oma ystävänpäivä meni aamusta alkaen töiden parissa ja ilta treenaillessa salilla ja huomenna olisi siis työpäivä taas edessä. Viikko on ollut tohinaa täynnä näin loman jälkeen eli ystävänpäivää juhlitaan muina hetkinä tulevaisuudessa. ;)

Ystävänpäivän kunniaksi haluaisin piristää teidän iltaanne pienellä arvonnalla. Arvon kolme Nivean iki-ihanaa liljantuoksuista Cremea. Ystävänpäivän kunniaksi Nivea uudisti klassikkovoiteen ilmeen; sinistä peltirasiaa koristavat söpöt sydänkuviot Flakes of Love ja Heart Tip,  joita on myynnissä vain rajoitettu erä.  Voit osallistua kisaan jättämällä sähköpostiosoitteesi tämän postauksen kommenttiboksiin. Aikaa osallistua kisaan on sunnuntai-iltaan asti.

Tässä vielä pieni tietoisku Ystävänpäivästä:

Ystävänpäivän englanninkielinen nimi Valentine´s Day on jäljitettävissä helmikuun 14. päivään vuonna 268 jälkeen ajanlaskun alun. Päivä ei kuitenkaan ollut kovinkaan romanttinen roomalaiselle papille Valentinukselle, joka menetti päänsä rangaistuksena siitä, että hän oli vihkinyt sotilaita ja heidän rakastettujaan, vaikka avioliitto oli sotilailta kielletty. Valentinuksesta tehtiin teloituksen jälkeen marttyyri ja pyhimys ja ympäri maailman Valentinuksen päivänä 14.2 vietetään rakastavaisten päivää.

Hyvää viikonloppua!


Toteutettu yhteistyössä Nivean kanssa.


Share:

Ei kommentteja

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig