torstai 6. maaliskuuta 2014

Beauty Box & Aussie Blog Awards 2014


Kyllä!! Olen tänä vuonna ehdolla Aussien Blog Awardseissa Readers´ Choice-kategoriassa. Olin aikas ymmälläni ja hämmästynyt, kun sain kuulla, että olen päässyt ehdokkaaksi tähän kovatasoiseen joukkoon. Suomessa on niin mieletön määrä upeita blogeja, joiden takana on taitavia, kauniita, ahkeria ja ammattitaitoisia ihmisiä. Minulle on erittäin suuri kunnia olla mukana tässä kaikessa. Kiitos!

Jos mennään joitain vuosia taakse päin, niin en ollut edes lukenut yhtäkään blogia enkä oikeastaan tiennyt mikä blogin koko idea on. Aloin kuitenkin jonkun tutun suosituksesta lukemaan/selailemaan eri muotiblogeja ja sitä kautta jäinkin niihin nopeasti koukkuun. Blogit tuovat itselleni hyvää mieltä ja inspiraatiota arjen kiireiden keskelle ja niistä jaksaa ammentaa uusia ideoita omaan elämään niin pukeutumiseen, sisustamiseen, ruoanlaittoon ja jopa elämänkatsomukseenkin. Muutaman vuoden luettuani muiden blogeja aloin myös vähitellen miettimään oman perustamista.

Rakastan valokuvaamista. Olen aina kamera joka paikassa mukana, joten siinä oli jo yksi hyvä syy perustaa blogi. Valokuvaaminen on niin suuri osa blogin tekemistä. Rakastan myös kauniita asioita; luontoa, muotia, kosmetiikkaa, matkustamista uusiin paikkoihin ja kaiken huipuksi olen ammatiltani kampaaja eli blogiin olisi helppo keksiä aiheita näiden asioiden ympärille. Sitten päätin,  että teen sen ja siitä asti blogi on ollut yksi iso osa elämääni, vaikka en täällä välttämättä kerrokaan kaikkia yksityisasioita julkisesti enkä läheskään kaikkea mitä teen, syön tai puen päälleni. :))

Pääosin olen tehnyt juttuja kosmetiikasta, matkoista, päivän asuista ja jostain elämän pienistä mukavista hetkistä, joista olen saanut iloa. En juurikaan selaile vanhoja postauksia, mutta tätä juttua tehdessäni hain kuvia vanhoista postauksistani ja kyllä niistä ollaan onneksi menty tason suhteen ehkä ainakin hitusen eteenpäin. Tätäkin oppii vain tekemällä enkä taida olla omasta mielestäni koskaan tarpeeksi hyvä kirjoittamaan tai poseeraamaan kuvissa, muokkaamaan kuvia tai hymyilemään kauniisti, mutta so what? Elämää se vain on. Saan blogin tekoon paljon tukea ja apua mm. mieheltäni enkä ilman häntä olisi varmastikaan päässyt näinkään pitkälle blogini kanssa. Elämässä pitää vain uskoa omiin unelmiinsa ja tehdä niiden eteen kovasti töitä. Mikään ei tule ilmaiseksi eikä kukaan muu voi tehdä toista onnelliseksi, vaan onnellisuus pitää lähteä omasta itsestä.

Haluan, että blogini on positiivinen, aurinkoinen, inspiroiva ja yksinkertaisesti se toisi mukavia hetkiä lukijalle vaikkapa aamukahvin kera vapaapäivänä. Näin ainakin selaan itse kaikki blogit, joista saan aurinkoa ja virtaa. Teen blogia tavallisen työpäivän jälkeen monesti iltamyöhään tai aamulla aikaisin eli tämä ei suinkaan ole minulle mikään kokopäivätyö, vaan mukava ja inspiroiva harrastus, mikä saattaa välillä viedä myös voimia, mutta silti se antaa niiiin paljon! :)

Jos olen mielestäsi tuonut sinulle jotain positiivista energiaa päivääsi ja olet sitä mieltä, että Beauty Box ansaitsee äänesi, niin voit äänestää blogiani täältä.  Äänestäjien kesken arvotaan luksusristeily (arvo 600 €) sekä Aussien hiustenhemmottelupaketti. En ole vielä päivääkään katunut tätä blogin perustamista. Kannatti! :)

Share:

8 kommenttia

Born Grown kirjoitti...

Onnea ehdokkuuden johdosta! Varmasti tulet pärjäämään. :) !Born Grown

Pop kirjoitti...

Äh, vähänkö ankeaa olla jossain Suomessa, kun katselee muiden ulkomaankuvia.. x)

Anonyymi kirjoitti...

Tosi kiva blogi ja ihania hyvin otettuja kuvia. Huomaa kyllä, että valokuvaus kuuluu harrastuksiisi. Onnea kisaan!

Sanna/Beauty Box kirjoitti...

Kiitti. :)

Sanna/Beauty Box kirjoitti...

Onneksi täälläkin alkaa aurinko paistamaan ja kesä tulee kohta! :)

Sanna/Beauty Box kirjoitti...

Kiitos kovasti kauniista sanoistasi. :)

Anne Jennika kirjoitti...

Ompa kiva blogi, onnea kisaan! :) Meiltä näyttää löytyvän muutama sama laukkukin :) Onko tuo vaalea maxihame Vero Modan??

Sanna/Beauty Box kirjoitti...

Kiva että löysit blogin, kiitos! :) Sama maku laukkujen suhteen siis. Kyllä hame on Vero Modasta.

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig