maanantai 10. maaliskuuta 2014

Candy ColorsUntitled #71
Kyllä! Kevät on täällä...ainakin jos minulta kysytään. ;) Auringonsäteiden kurkkiessa pilvien raosta tekee mieli heti pukea päälle jotain keväisen värikästä ja pirteää. Vaikka käytössä olisi vielä musta talvitakki, niin asua saa kivasti piristettyä värikkäillä lenkkareilla ja mikä parasta; niillä on mielettömän mukava käppäillä vaikka vähän kiireenpänäkin päivänä. Voiko näin herkullisia karkkivärejä vastustaa? Olen jo pitkään himoinnut uusia juoksukenkiä, mitkä saavat loistaa kirkkaissa väreissä. Kauppojen valikoimissa on tällä hetkellä mielettömän paljon värikkäitä lenkkareita laidasta laitaan. Bongasin netistä Reebokin extra värikkäät juoksukengät sekä muutamat söpöt Niken lenkkarit mansikkasorbetin väreissä. 

Toissaviikolla piipahtaessani Kämp Spa:ssa kauneus- ja hyvinvointiaamussa kävin samalla jalka-analyysissä, missä kuvattiin jalat 3D-kameralla. Static foot Id-mittausjärjestelmä perustuu kolmiulotteiseen jalan skannaukseen. Laitteisto sisältää neljä laseria ja kahdeksan kameraa. Jalat saatiin mitattua millintarkasti muutamassa sekunnissa. Kuvien perusteella jaloista tehtiin analyysi, missä saatiin selville jalkojen rakenne yksityiskohtaisesti ja sitä kautta on taas helpompaa hankkia oikeat juoksukengät, mitkä tukevat jalkaa juuri oikeista kohdista ja istuvat kunnolla.

Kummastakin jalasta otettiin seitsemän eri mittaa: jalan pituus, päkiän ympärys, jalkaholvin ja jalkapöydän korkeus, kantapään leveys ja kulma sekä varvaskulma. Järjestelmä laskee ja analysoi jalan kosketuspinnan lattiaan ja luo kaksiulotteisen kuvan kantapään kulmasta takaapäin. Katsotaan jos hyödyntäisin analyysia seuraavien juoksukenkien hankinnassa. :)
Toteutettu yhteistyössä Spartoon kanssa.
Share:

4 kommenttia

Anonyymi kirjoitti...

Nykyään on aivan ihanan värisiä lenkki- ja juoksukenkiä. Näin keväällä tulee kyllä suuri kiusaus hankkia vaikka tuollaiset ihanat pinkit tossut! Uusia tossuja kyllä tarvitsenkin....

Sanna/Beauty Box kirjoitti...

Kun kevät tulee, niin sitä kaipaa heti jotain kivaa uutta piristystä päälle kuten juuri esim. uudet lenkkarit. :) Nuo värit ovat kyllä mielettömän herkullisia.

Born Grown kirjoitti...

Täällä myös hakusessa uudet lenkkilenkkarit sekä ihan muuten vaan tallusteluun toiset yksilöt! ;D


Born Grown

Sanna/Beauty Box kirjoitti...

Tarjontaa on ainakin kivasti kaupoissa ja netissä tällä hetkellä. :)

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig