torstai 27. maaliskuuta 2014

Kesän hehku kasvoille
Vielä tähän aikaan kevätaurinko ei ole tuonut ruskettuneempaa ilmetta kasvoille, joten siksi olenkin turvautunut meikkipussin aarteisiin. En yleensäkkään harmikseni rusketu kasvoista kovin helposti, ja siksi aurinkopuuteri onkin ihan pakollinen tuote päivittäisessä meikissä. Sain Lumenelta kokeiltavaksi muutamia ihoa heleyttäviä tuotteita ja ihastuin niihin samantien.

Lumenen aurinkopuuteri on ollut käytössäni jo vuosia. Sen tummuus on juuri sopiva eli ei liian voimakas ja sitä voi sutia rauhassa kasvoille ilman että tarvitsee pelätä liian tummaa/tunkkaisen oranssia lopputulosta.

Vinkkejä aurinkopuuterin käyttöön:

 • Aurinkopuuterin levityksessä kannattaa käyttää isoa sivellintä. Sen avulla rajat saa häivytettyä parhaiten ja lopputulos on luonnollinen.
 • Karista ylimääräinen väri pois siveltimestä esim. puhaltamalla tai kämmenselkään pyyhkäisemällä.
 • Aurinkopuuteria levitetään niille alueille kasvoja joihin aurinko tarttuu ensimmäisenä kuten poskille, otsaan, leukaan ja nenänvarteen.
 • Aloita levittäminen poskipäiden reunoilta ja häivytä sivuilta kohti kasvojen keskiosaa.
 • Poskipuna ja aurinkopuuteri ne yhteen sopii, eli aurinkopuuteria levitetään poskipäiden alle varjoksi ja poskipunaa yläpuolelle.
 • Nenän saa näyttämään kapeammalta levittämällä aurinkopuuteria nenän molemmille puolille.
 • Laskeutunutta luomea saa häivytettyä levittämällä aurinkopuuteria yläluomelle.
Ihon sävyn heleyttäjä- uusi meikkipussin suosikki:
  
Tuote on koostumukseltaan voidemaista ja helposti levittyvää väriltään tummahkon lämpöisenruskeaa. Heleyttäjää voi käyttää kasvoilla sellaisenaan tai päivävoiteeseen/meikkivoiteeseen sekoitettuna. Itse käytän tuotetta mieluiten meikkivoiteen seassa.  

Heleyttäjä tuo kasvoille kauniin kuulauden ja auringon hehkua. Kaivoin kaapista yhden liian vaaleaksi todetun meikkivoiteen esille ja kokeilin sekoittaa heleyttäjää sen sekaan. Toimii! Nyt sävy on astetta syvempi eikä liian vaalea meikkivoide mennyt hukkaan. Puuteria ei kannata heleyttäjän kanssa käyttää juurikaan, jotta kasvot jäävät mahdollisimman kuulaiksi.
Hohdeaurinkopuuteri

 • Antaa iholle hehkua ja sitä voi käyttää kasvojen korkeimpien kohtien korostamiseen.
 • Voidaan käyttää myös luomivärinä. 
 • Hohdeaurinkopuuteria levitetään poskipäiden korkeammalle kohdalle tuomaan hehkua.
 •  Tuotetta voi levittää myös kulmaluulle ja aamorinkaareen tai nenäluun korostamiseen.

Hohdeaurinkopuuteri tuo kivan helmiäisen hehkun kasvoille, mutta sen kanssa kannattaa kuitenkin olla varovainen, jotteivat kasvot ole liian meikatun näköiset. Hyvä kesäkauden meikkituote. Näillä uutuuksilla ja vanhoilla hyväksi todetuilla luottotuotteilla on hyvä jatkaa kesän odotusta! :)

Share:

1 kommentti

Mia / Beauty Highlights kirjoitti...

En ole vielä näitä uutuuksia ehtinyt testailemaan, mutta varsinkin tuo Ihon sävyn heleyttäjä ja hohdeaurinkopuuteri ovat herättäneet mun kiinnostuksen :) Tuo hohdeaurinkopuuteri on jo ulkoasultaankin niin houkutteleva!

http://beauty-highlights.blogspot.fi/

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig