keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Next week...

Untitled #73

Ciao!

Ensi viikon loppupuolella pääsen hetkeksi hyppäämään täältä takatalven keskeltä keväisempiin maisemiin, sillä lähdemme viettämään minilomaa Milanoon. Katsoin juuri, että Milanossa on tällä hetkellä lämpötila 20:n asteen molemmin puolin eli melko kevyet vaatteet riittävät mainiosti mukaan. En ole aiemmin käynyt Milanossa enkä itseasiassa edes koko Italiassa. Odotan reissua jo kovasti. Erityisesti odotan hyvää italialaista ruokaa ja ravintoloita, antoisia shoppailuhetkiä sekä valokuvaamista; kuvia tulee matkalta varmasti enemmän kuin tarpeeksi. Olemme reissussa viisi päivää. Kyllähän siinä ajassa ehtii ainakin jonkinlaisen käsityksen saamaan Milanosta. Onko kenelläkään hyviä vinkkejä Italiaan matkustavalle ensikertalaiselle?  Dove ci sono molte cose da vedere?...ristoranti? Italiankieli on niin hauskan kuuloista! :))http://www.kayture.com/

http://www.kayture.com/


Share:

3 kommenttia

Heli kirjoitti...

Ciao! Annoin vastikään muutamia yleishyödyllisiä vinkkejä Italian matkaa varten esimerkiksi ravintoloiden ja pikkuputiikkien aukioloajoista. Enin osa postaukseni vinkeistä koskee Roomaa, mutta pari pätee koko Italiaan. En erityisemmin välitä Milanosta, mutta siellä kannattaa käydä Duomon ympäristön lisäksi kanava-alueella, jossa on paljon nuorten tuntemattomien suunnittelijoiden kauppoja. Tai oli ainakin 7 - 8 vuotta sitten, kun asuin Pohjois-Italiassa. Ja jos Milanossakin on Kiko-nimisiä meikkikauppoja, käy hamstraamassa vaikka kynsilakkoja!

Sanna/Beauty Box kirjoitti...

Moikka! Pitää käydä katsastamassa vinkit. :) Kiitos sulle paljon!

Jaana kirjoitti...

Tää tulee nyt varmaan ihan liian myöhään, kun ootte jo siellä, mutta tuota kanaalialuetta suosittelen minäkin. Omanlaisensa kokemus on myös 10 Corso Como, jossa on samassa rakennuksessa galleria, luksustuotteita myyvä kauppa (myös outlet!), kahvila ja olipa siellä muistaakseni hotellihuoneitakin. Löytyy nimensä mukaisesti osoitteesta 10 Corso Como, sinne pääsee näppärimmin metrolla ja jää Garibaldi-asemalla pois. Sisäänkäynti on aika pikkuinen, joten kannattaa olla silmät auki, ettei kävele ohi. :)

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig